fredag 8 juli 2011

det är väl fredag idag???

för guds skull!!! Låt det vara fredag idag!!! jag är så trött att jag knappt vet vad jag heter, var jag bor och än mindre varför jag inte får lov att ligga kvar i sängen hela dagen och bara såsa bort tiden!!! har mig själv att skylla dock... hemnetknarkade ganska hårt igår, inatt... och sedan har jag inte sovit bra alls... vet inte vad det är, om det är för varmt eller kanske för tyst... jag drömmer... vaknar... irrar...

tror jag iofs att det kanske berodde på två helt sjukt roliga pass tidigare på kvällen, att kroppen pumpade runt så mycket endorfiner att det blir svårt att sova bara för därför... jag kör ju inte så mycket pass just nu så endorfineffekten känns kanske mer... vad vet jag?! vad vet jag?! inte så mycket som man skulle kunna tro och önska iallafall!

men men, ork finns det gott om... sova kan man göra en annan dag... ikväll ska vi fira mamma. Middag med familjen. Ska bli jättemysigt! Imorgon är det dop för kusinens son och samtidigt bröllop. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig... som vanligt... hade ett tag tänkt byta namn på denhär bloggen till "vad ska jag ha på mig???" men jag lät bli... som du märkt! Hur kan det komma sig att man med fulla garderober fortfarande aldrig har en aning om vad man ska ha på sig?? varje morgon är likadant... och det är inte direkt så att jag är noga med vad jag har på mig, att det måste vara toktrendigt eller så...dagens låt: Journey - Don't stop believin' (grym allsång på konserten på P&L, jag stod och väntade på Håkan när de spelade denna på scenen bredvid och visade på storbild på den scenen Håkan skulle spela på... man glömde liksom tid och rum! Underbart!) tack för alla "dagens låt"-förslag jag fick igår... kan bli en favorit att köra i repris känner jag!
dagens dusch: ja, men som så många gånger förr vet jag inte riktigt om jag fick sköljt ur balsamet ordentligt
dagens frisyr: wash'n'go utan att passera en borste... i knut... blir bra
dagens smink: nä
dagens klädsel: svarta korta tights, svart linne, vit skjortklänning (som jag spillde hallon på också!)
dagens planer: fira mamma efter jobbet
dagens vill ha: sömn och en stor kram av någon jag tycker om
dagens saknad: solen... vart tog det fina vädret vägen liksom???
dagens skoj: middag hos mamma och pappa 
dagens drog: kaffe
dagens träning: nä, men imorgon bitti!
dagens måste: fixa lite grejer
dagens dricka: vatten
dagens mat: kesella med hallon, makrill på knäckebröd och ikväll blir det fest!
dagens mående: trött, glad att det är fredag

1 kommentar:

  1. Yes, det ÄR fredag idag!
    Och vi har nästan likadana outfits på oss idag, min tunika är dock svart/vit. :)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!