måndag 4 juli 2011

lite inspiration sökes!

eller bara ren och skär energi! Fast energin har jag egentligen... behöver bara ett bra sätt att kanalisera den på... har liksom för mycket intryck i huvudet just nu... skulle behöva en stund att bara sortera, rensa och bena ut den föregående veckans alla händelser... går fortfarande som på ett litet moln av eufori och toner i en salig blandning!

och efter en andra dusch är nu mitt fysiska jag åter representabelt... solbrännan var inte bara smuts utan sitter faktiskt kvar... förutom där jag flår lite på axeln och näsan... håret har blekts ganska rejält och efter en vecka av sminklöshet (eftersom jag inte orkade piffa mig mer än så) fick jag nästan en chock när jag kollade mig i spegeln imorse då jag kletat lite mascara på ögonfransarna... det är gött när det räcker med det lilla liksom!

har fortfarande ont i "tumfästet"... tror nästan jag dragit på mig en mindre inflammation från allt bankelibankande förra helgen... men mest av allt är det en skön påminnelse om allt skoj takjobb och en härlig midsommar helg. Har jag föresten informerat er om att det numera heter midsommarafton, midsommarlördag och midsommarsöndag? Inte? hur som helst, så är fallet! Det är liksom bara att fira på!

insåg imorse när jag kom ut till bilen att jag tänkt plocka in resten av packningen när jag hade slängt in tvätten i tvättmaskinerna... men eftersom det visade sig att jag hade tänkt lite fel, eller inte alls, när jag INTE bokade någon tvätttid och tvättstugan därför var upptagen igår, så ligger resten av packningen kvar i bilen idag... och den stora väskan, den som jag var så nöjd över du vet!?, är inte alls uppackad och tvätten tvättad. som jag hade tänkt... nä, det får jag hoppas kunna fixa idag istället... fast igår var jag ganska korkad också för jag bokade inte tvätttid idag heller... vi håller tummarna helt enkelt!

men oj va länge sen vi körde en lista! Det får det bli också såklart!!! tror kanske inspirationen kan finnas däri... hoppas jag!!!


dagens låt: Var ligger landet där man böjer bananerna
dagens dusch: ja, annars hade det liksom inte gått att få en start på dagen... konstigt ändå... i Borlänge duschade jag bara två gånger på hela tiden... kalla duschar och massa köer gjorde mig till en smått smutsig människa... hemma måste jag duscha för ett ens fungera!
dagens frisyr: borstat och hängande - även detta är ett mirakel... i veckan som gått rörde jag inte en borste
dagens smink: mascara... ja, jag behöver inte ens skriva det!
dagens klädsel: khakishorts och marin/vitt-randigt linne, svarta ballerina, marin/vit randig kofta
dagens planer: jobbelijobba och sedan packa upp, städa och fixa hemma
dagens vill ha: en kram
dagens saknad: festvallivet... det är faktiskt lite svårt att sova utan festande ungdomar utanför tältet som spelar "var ligger landet där man böjer bananerna" på hög volym...
dagens skoj: vet faktiskt inte riktigt, fast jo, det var kul att träffa Anna på jobbet igen!
dagens drog: kaffe
dagens träning: vet inte riktigt... tror inte... men under kan ju ske!
dagens måste: röja ur kylskåpet och packa upp och ur bilen
dagens dricka: vatten
dagens mat: keso och frukt
dagens mående: trött, men nöjd och glad!!!

2 kommentarer:

  1. Du GER ju inspiration... När jag läser din blogg känner jag verkligen att du lever i Nuet. Lite avis på den...
    Låter som du haft en fantastisk vecka, skönt att gå och suga på den karamellen ett tag nu, va? :D

    Ha en skön dag!
    Kram Madde

    SvaraRadera
  2. Du är ju för söt!!! Vilken fin komplimang! Ja, just nu är Nuet det enda jag har att leva i liksom... har bestämt mig för att det som varit är avslutat kapitel nu... och framtiden vågar jag inte riktigt tänka på så det blir NU kvar! Och det är nog ganska bra!

    ja, det har varit helt fantastiskt... tyvärr måste jag säga att jag inte var direkt imponerad av dina favoriter... men jag har ju aldrig lyssnat på dem direkt heller... hade nog varit annorlunda då. =)

    stor kram och en önskan om en härlig dag för dig också!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!