lördag 9 juli 2011

Mys med fasters prins

Middag och födelsedagsbarnsfirande av mamma ikväll med familjen. Och det tog inte lång stund innan brorsonen låg i min famn... Och asingbasing va mysigt det är och ännu om möjligt ännu mera mys när han tittar på en med sina mörka ögon och bara helt enkelt är ljuvligt underbar...

Sötast i världen är han, snäll som bara den och alldeles bedårande!!! Idag med håret fixat till en tomahawk... Söt som socker helt enkelt!!!

Vi har haft en jättemysig kväll allihop, och jag tror och hoppas mamma är riktigt nöjd! Nu ska fröken sova... Pass imorgon bitti... Så lite sovmorgon men man kunde önskatatt den var längre och att passet började senare... Man vill ju äta kakan och samtidigt ha den kvar liksom!!!


- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

  1. Jag är riktigt nöjd mitt hjärta! Gott att ha min familj hemma och bara ha det bra! Tack! Kram <3<3<3 Mamma

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!