måndag 11 juli 2011

"du låter som en gammal gubbe!"

... sa min chef till mig idag när jag ringde till jobbet och förklarade varför jag inte tänkte komma till jobbet idag... eller förklara är att ta i... han sa efter att han sagt det där om hur jag lät att jag skulle stanna hemma... behövdes inte mer presentation av mitt tillstånd än så... ont i halsen och feber... jag har sovit hela dagen... gissar att det är en svit från festivallivet... hoppas det går över till imorgon...

jag orkar inte vara sjuk... finns ju en massa jag tänkt göra efter jobbet denna veckan... plocka jordgubbar på bärby... gissar att det är sista chansen för jordgubbar i år liksom... och att plocka små, lite övermogna bär är inte roligt... nä, frisk imorgon och bärplock efter jobbet, det tycker jag låter som en plan.

Igår visade de Taube på Gröna Lund i 50 år på tv... Håkan Hellström var med och va så söt och bra och fantastisk som bara han kan vara liksom!!! (titta 28min in i programmet... man vill ju bara äta upp honom!!!) Nä, nu ska jag kolla på en film och kanske sova lite till... det finns tydligen ingen höjd på hur trött man kan vara! fast jag har sovit galet dåligt inatt...


Borde plocka undan här hemma lite... röjja bort tvätt och sånt där som bara blivit kvar framme liksom... som vanligt alltid... men det försvinner ju inte, det ligger ju kvar redo för mig att ta tag i imorgon istället! film va det! hoppas du har en bättre måndag!!!

vad gör du föresten en måndag som denna? Har du semester? själv jobbar jag i två veckor till, fast nästa söndag ska jag till Slussens Pensionat på orust och se Kristoffer Ragnstam och the Harbourheads... ska bli så himla kul! Har bokat rum där så det blir en semesterdag på måndag också... så man liksom värmer upp lite inför den riktiga semestern... då jag inte har bokat in någonting alls... än så länge!

3 kommentarer:

 1. Krya på dig gumman!! Själv så ska jag gå på att jobba i morgon efter att ha haft semester i två veckor...

  SvaraRadera
 2. krya på dej, nina!
  vi skall till sjukhuset med lilly i morgon.
  hela familjen följer med, för efter sjukhuset blir det en sväng på borås djurpark.
  så ser dagen ut för mej.
  kram

  SvaraRadera
 3. ta och krya på dig!

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!