onsdag 20 juli 2011

revidera frikort

jo, jag vet... fortfarande lite fånigt om man inte har förhållande... kanske ännu mer fånigt om man har förhållande... att på något vis leglisera otrohet... lite som den där hemska affärsidén om att förmedla otrohet på nätet... mer än så tänker jag inte gå in på det, jag avskyr själva tanken, vill absolut inte bidra till någon som helst inkomst till en sådan rutten affärsidé!

för i detta hänseendet är moraltanten i mig, som jag trodde jag hade strypt en smula, fortfarande fullt alive and still kickin'! Och jag eldar på, har full syretillförsel och massor med tändvätska till hands... i detta hänseendet alltså... i andra hänseenden är hon död... min moraltant... och jag sörjer henne inte det minsta!

hur som helst... tillbaks där jag började... frikort... har insett att jag bara har en massa icke-singlar på mitt frikort... känner att det inte är okej... så mitt nya, reviderade, moraliskt uppgraderade frikort ser ut som så här:

Jake Gyllenhall

Jared Leto

...

och där tog det liksom slut... jag har inte ens riktig koll på om dessa två får vara med om ett kriterie är att man är singel... någon som vet? Någon som har koll på vad som händer i kändisvärlden?? jag har det inte...
Hade han inte haft fru och barn hade Ziggy Marley också varit med... liksom många andra... men många andra har fru, flickvän el. dyl... och det är ju liksom därför man får ha ett frikort... som singel behöver man ju inget... men ibland är det kul att vara fånig... ibland är det fånigt att vara kul... det är olika det där... allting har sin tid...  

4 kommentarer:

 1. Håller med dig, jag skulle heller ALDRIG, ALDRIG gå över gränsen. På den punkten är jag moralhäxa... Men jag vill ändå ha ett frikort. Dubbelmoral ja, ja men vill ändå. Även om det kanske är fånigt el kanske inte.
  Mitt frikort är George Clooney, shit pommes frites vad snygg han é! Det närmaste mitt frikort jag har kommit är när vi satt mitt emot varandra och han höll mig i handen innan vi skulle äta middag. (det lever jag på fortfarande) men det var ju i och för sig på Madame Tussauds, fast det behöver ju ingen veta.
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Lite omoralisk får man allt vara ibland ;)

  SvaraRadera
 3. Mia - ja, det är väl skönt att man kan situatonsanpassa sin moralnivå?! Dubbelmoral kan man ju få ha, det är ju ändå väldigt sällan man träffar sitt frikort antagligen... och då kanske ens kille ändå tycker att det är lite fräckt att få vara buksvåger med George... eller? =)kram!

  F - lite ja, men det finns gränser! ;-) jag har iofs börjat tänja på mina... men bara ytterst lite och bara till en egentligen helt vanlig nivå! men man får vara glad för de små framstegen! =) kram!

  SvaraRadera
 4. Han har ju turen att inte ha så många buksvågrar, så visst skulle det impa lite extra om en av dem var George C. Jag har i och för sig inte frågat men intalar mig att han hade tyckt som jag där, eller kanske inte.... Haha
  Framsteg är framsteg oavsett om de är små eller stora så du är på rätt väg!
  Kram!

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!