onsdag 13 juli 2011

I'm up and about!

jippie! lite Jared Leto va tydligen vad som krävdes för att jag skulle bli frisk... eller så var det whiskyn jag micrade lite lätt igårkväll som gjorde det... eller bara ren, skär tristess... på fötterna är jag iallafall...

så efter jobbet blir det en sväng till Bärby för jordgubbsplock... tänkte ett tag åkt hem till mamma och pappa efteråt för att terrorisera dem... mest pappa... med hemnet... mamma terroriserar man inte så lätt då hon nog tycker det är nästan lika roligt som jag det där... men det är  nog ingen stor risk att det blir just hemnetknarkande i grupp som blir verkligheten där ikväll är jag rädd efter att ha hört deras agenda... de får besök och jag kan ju knappast stövla in med hemnet där då liksom och kräva att uppmärksamheten skall riktas åt något fallfärdigt.. eller icke fallfärdigt men med renoveringsbehov.

dessutom har jag andra saker som behöver tas tag i också... har råkat lova mina deltagare ett annat pass på coren imorgon så lite core-koreografigenomgång är nog på sin plats! dessutom behöver jag nog verkligen röja hemma också... ta tag i allt vad tvätt och disk heter, kanske svepa över lägenheten med dammsugaren en gång eller två vore trivsamt... ja inte under själva svepandet... jag hatar att dammsuga... men efteråt!dagens låt: Veronica Maggio - Nöjd
dagens dusch: jo... välbehövlig
dagens frisyr: wash'n'brush'n'go, hängande som det vill sig
dagens smink: nä
dagens klädsel: jeansshorts, marin/vit randigt linne, marin/vit randig kofta, svarta ballerina... randigt är tydligen min grej!
dagens planer: jobba, plocka jordgubbar, städa och koreografiplugga
dagens vill ha: ett torp
dagens saknad: någon att fatta alla beslut tillsammans med...
dagens skoj: vara tillbaks på jobbet är trivsamt 
dagens drog: kaffe
dagens träning: ja, lite core kanske det kan komma att bli
dagens måste: just nu måste jag faktiskt inte någonting, men jag har ett stort borde på att städa och röja hemma...
dagens dricka: vatten
dagens mat: keso och frukt, gravad lax och paprika
dagens mående: bra!

5 kommentarer:

 1. Det måste bli ett slut på denna micrade whiskyn. Jag gråter blod varje gång du nämner det!

  SvaraRadera
 2. Förlåt Niclas! vill ju inte att du ska förblöda så jag ska genast sluta tala om när jag micrar whisky =) kram på dig!

  SvaraRadera
 3. Christer spinn13 juli 2011 23:44

  kan bara hålla med , man micrar INTE whisky

  SvaraRadera
 4. vänta nu??
  MICRA WHISKEY??????

  SvaraRadera
 5. gossar... ja för så är fallet... det är bara killar som reagerar såhär starkt på detta! Det finns gamla fina husmorstips som säger att man ska värma whiskey i vattenbad och dricka vid förkylning... i det moderna samhället använder vi micron till att göra samma sak... det går lite snabbare, är lite mer effektivt... jag pratar inte micra 3min på full effekt... några sekunder och det blir minst lika bra som vattenbad! Så helt enkelt ett husmorstips i modern tappning! käckt va!? =)går även bra att göra med vin som är för kallt... och det säger även Jan Guillou... hoppas ni får en bra dag och minns det där käcka tipset om en liten micrad wirre nästa gång förkylningen slår till!

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!