tisdag 26 juli 2011

att stanna upp och koppla av...

tycker jag verkar som en galant bra idé idag! en vän och jag har bestämt att vi ska spendera dagen på Hagabadet... plaska lite, bubbla lite, kanske träna lite... eventuellt någon behandling om det finns... äta lite lunch och helt enkelt ta dagen som den kommer, men på ett lite mer avkopplande sätt... lite mer lyxigt och hard core slappande skulle man kunna säga...

så nu måsta jag packa ihop mina pinaler... badkläder... träningskläder... ja, vad mer kan behövas?! säkert en hel massa... eller inget alls... mer än badkläder och träningskläder alltså... det är ju semester... då behövs väl inte så mycket mer än så???

återstår att se om jag är en ny människa efter detta... kanske är det så... antagligen inte... enligt dem själva är det en upplevelse unik och oförglömlig.... har bara varit där en gång tidigare och jag minns det än... så i det hänseendet stämmer det ju!

hoppas du får en helt fantastisk dag, en tisdag som denna... av vädret finns det ju helt klart en del att önska här på västkusten... men man får komma ihåg det där:

Regn ute - sol inne
sol i hjärta - sol i sinne...

och inte låta sig påverkas så förbenat av de där dropparna som trillar ner där ute... se det som ett ypperligt tillfälle att gå på museum istället! Eller gå och shoppa...reorna är galna i år... det finns säkert en hel massa godbitar kvar!


1 kommentar:

  1. Hoppas Ni får en riktigt härlig, rolig och minnesvärd dag!
    Kram

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!