torsdag 21 juli 2011

en dag kvar...

tills jag går på semester... nedräkningen är på allvar nu... det är så nära att man kan ta på det liksom!!! ska bli så skönt!

kikade tillbaks lite och insåg att jag för ett tag sedan, lite drygt en månad sedan... inte alls längtade till min semester... inget jag behövde inse förresten, det stod att läsa i klartext... som att jag själv stod och skrev mig det på näsan liksom...

jag längtade till midsommar... och midsommar blev fantastiskt trevlig! så trevlig att jag skulle vilja uppleva den snart igen! Så mysigt med alla trevliga människor och alla skratt, all sång och gemytlighet! (det är här jag lite grann fiskar efter en kräftskiva/grillkväll el. dyl... mellan raderna och väldigt försynt fiskande såklart!!!)

jag längtade till Peace&Love... och Peace&Love blev helt fantastiskt bra!!! Så fantastiskt bra att jag skulle vilja uppleva det snart igen... festivalliv i solsken är verkligen min bag, min grej helt och hållet! Jag hoppas innerligt att det blir tillfälle att åka nästa år också... men då ska vi nog se till att boka in en natt på Lundsbrunn SPA också på vägen hem... så man blir människa lite snabbare igen!

jag längtade till vår lilla minisemester på Orust och Slussens Pensionat... och hej hoppla va trivsamt det blev... så trivsamt att jag skulle vilja uppleva det igen... fast utan musselsoppa och regn och med mer klipphäng...

jag längtade efter ett litet rött torp... på måndag ska jag iallafall på en ny visning! Inser också att det kanske inte blir denna sommaren jag kommer att gå och trilskas med gräsklipparen... men att gå på visningar är ju iallafall ett stort steg närmare drömmen... det är ju ganska sällan ett drömtorp trillar ner i knät på en... tyvärr! och man lär ju sig lite på vägen varje gång också...

jag längtade efter en solsemester med någon... just då kunde jag tänka mig att åka med Mads Mikkelsen... den lilla nöten har jag inte knäckt än... det finns ingen solsemester inom den närmsta framtiden jag vet något om iallafall... skulle bli mycket förvånad om den dök upp sådär hipp som happ helt plötsligt också... men det är ju härligt att ha något att längta efter! Solsemester med en speciell någon är något att längta efter!

Allt sedan sista konserten i Borlänge, det där fantastiska tvåtimmarsögonblicket med Håkan Hellström du vet, har jag gått och längtat efter nästa gång man får tillfälle att se honom igen... och det kom snabbare än jag hade trott... på onsdag åker vi till Lysekil!!! jag har nästan inte alls skyhöga förväntningar!!! Men jag tror mig veta att han kan leverera över dessa... min förväntningar alltså!

så början på min semester nu nästa vecka blir faktiskt smådelar av alla de sakerna jag gått och längtat tillbaks till från den delen av sommaren som redan har passerat... från de delarna av sommaren jag redan har längtat till innan sommaren kom... snacka om hög marginalnytta! Hängde du inte med i hur jag menar?

Midsommar längtade jag ju till, och längtar tillbaks till... jag tänker åka och våldgästa mina vänner, om inte i helgen så i nästa vecka!

Peace&Love längtade jag till, och längtar tillbaks till... en av de största höjdpunkterna var, tro det eller ej, INTE att sova i tält och duscha iskallt... en av de största höjdpunkterna var självklart Håkan... jag ska se Håkan på onsdag! (här finner glädjen nästan inga gränser kan jag berätta... varje gång jag tänker på det skuttar det omkring en hel armé av glada smurfar i magen... mycket lustig känsla... samtidigt en mycket bra känsla... lite som jag minns att det känns att vara kär... tur att man iallafall minns det!)

Torpet jag längtar till vet jag ju inte om det är det torpet jag ska se på måndag, men ett potentiellt torp att längta till ska jag iallafall se då, på måndag...

Slussens Pensionat-trippen vet jag inte hur jag ska fixa tillbaks i till nästa vecka... får kanske nöja mig med att Spotifya dem... men det är ju inte helt fel det heller... lite bra musik i högtalarna och en flaska Cava är ju inte fel... på en klippa någonstans kanske...

Så nu längtar jag till min semester, inte bara för att sova...
5 kommentarer:

 1. Mmm... Det drar ihop sig till en BRA semester, kan jag förstå...
  Njut!!!
  Kram Madde

  SvaraRadera
 2. Jag börjar min semester på tisdag, vi får se till att få sprungit några gånger tycker jag!

  SvaraRadera
 3. Trevlig blogg Nina

  Semester med Mads Mikkelsen säger du.
  Det kanske inte är för sent… det har hänt tidigare att du har blivit medbjuden av en lång, snygg man på solsemester i sista sekund;-)

  Ha en underbar semester!

  /
  J

  SvaraRadera
 4. Nära, nära nu. Hoppas att du får det riktigt bra! :)
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Madeleine - ja det verkar onekligen som om den första veckan kan komma att bli riktigt bra! en liten snabbresumé av alla favoriter från sommaren hittills! tack detsamma! kram

  Niclas - absolut! Fröken fräken här ska ju springa midnattsloppet... vore väl bra om jag orkade 5km iallafall innan dess! kram

  J - Tack! och välkommen! trevligt att du hittat hit!!! haha, ja, det var tider det! =) du vet ingen som behöver åka på semester nu eller??? Tack detsamma! kram!

  Christel - Tack, och tack detsamma! ja, nu räknar man nästan minuterna! =) kram

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!