måndag 4 juli 2011

måndag

japp, helt klart en sådan... jag är som kola i huvudet och längtar nästan bara till helgen... det är långt dit... har en massa trivsamheter att se fram emot innan det blir helg iofs, men det ska bli så gott med en någorlunda sovmorgon... ja, till åtta iallafall!

idag påminde min kollega mig om att vi faktiskt anmält oss till midnattsloppet... som om två månader redan är avklarat... jag borde helt enkelt ta mig själv i kragen och börja löpträna igen om det ska gå någorlunda vägen... men när??? Och var är lusten??? just nu har jag verkligen tappat bort all motivation till att springa... väldigt olägligt kan man säga!

kanske måste ta och läsa igenom alla min olästa iForm och toppHälsa som jag inte riktigt förstår varför jag prenumrerar på så jag hittar lite jogginglust igen... måste verkligen säga upp de där prenumrationerna... det är ju helt galet att ha en massa oöppnade tidningar liggandes som bara kostar pengar...

en annan sak jag måste ta tag i igen är min kost... för det har ju helt och hållet fallerat denna veckan... vi har iofs rört oss en hel väldans massa och just dessa dagarna är det helt och hållet tillåtet att strunta i det, men nu är det vardag igen, verklighet och skärpning på allvar... man skulle till och med kunna hårddra det till att eftersom det är måndag idag så borde jag starta mitt nya liv idag... dels av måndagstradition och dels för att det nog behövs... dessutom har jag faktiskt ätit hyfsat okej idag så starten är liksom redan skedd... man kan säga att jag tjuvstartade det nya livet innan jag själv var med på noterna... så jag har helt enkelt vunnit en massa timmar på det!!! ibland blir det så bra när jag räknar!

Något annat som inte går lika bra är mitt torpköp... det finns ju farao inga fina torp som passar fröken fräken... har ju varit iväg från hemnetknarkeriet i knappt en vecka och inte ett enda intressant objekt har lagts ut på marknaden... vad ger du mig för den då???

torpet jag var och kollade på för en vecka sedan ligger fortfarande ute dock... men där är ju den framtida storskogen ett problem... för enligt min mamma är det inte lagligt att anlägga skogsbrand... så jag drömmer vidare... dels om mitt torp, dels om att löparformen bara ska infinna sig och dels om att bikiniformen skall göra detsamma... en fjärde sak jag drömmer om är en sån där vit semiakustisk gitarr som Håkan Hellström har... kanske får ta svängen om musikanten idag... någon som vet vad det är för gitarr förresten??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!