lördag 9 juli 2011

lördag, bröllop och dop... och födelsedag

och, för mig, sista lördagspasset på några veckor... sorgligt men sant... vi har alltid stängt lördagar mitt i sommaren... och jag behöver nog lite semester också... tiden går fort, snart är det lördag v.33 igen och den obligatoriska närvaron på mina pass är ett faktum... det är så galet gott att köra ett riktigt dunderbra pass då när man vet att man ska ha ett litet uppehåll! och så blev det idag, även om jag kände det som om jag satt i en burk stundvis...

har bara landat en stund i soffan och slappat lite innan det är dags att piffa till sig för bröllop och dop. Kusinens son ska döpas och kusinen och hans tjej ska bli man och fru, samtidigt. Ska bli mysigt! Jag funderar fortfarande på vilken klänning jag ska ha på mig... om det får bli min vita puffiga lilla sak med blommor all over, eller min mullvadsrosa, vida som man inte behöver tänka på var magen är för den är liksom bara vid... eller kanske den där maxiklänningen jag hetsköpte igår med stort blommönster... dock fanns den bara i Large... jag skulle nog haft en Small... men det blir extra maxi helt enkelt isåfall... får fästa ihop den lite bara... den är lite urringad och vågad just nu...

en av mina kära kusiner fyller år idag också, Elenor. En härlig människa och vän som jag tycker  väldigt mycket om!!! Hon har alltid tagit hand om mig, alltid varit någon jag sett upp till och även om vi varit väldigt dåliga på att umgås så har jag en stark tro i att hon alltid finns där för mig, så som jag finns där för henne. Hon är lite som en storasyster som jag träffar alldeles för sällan... vi jobbar på att bli bättre på det dock! Grattis på födelsedagen fina du!! Du är viktig för mig!

igår fick jag ett mms av Fia som var med i Borlänge föresten... ni har ju fått läsa allt om alla fantastiska spelningar och konserter man traskade omkring på... men såhär bra hade vi det faktiskt vid tältet... vindrinkar i rosa cocktailglas är ju ganska chict faktiskt!!! och när folk frågar mig om jag har varit utomlands eftersom jag fått en del färg så är det ju så att solen sken nästan lika mycket i Borlänge som man säger att den gör i Karlstad, för i Karlstad skiner ju sola hela ti'n!!!. skål!


dagens låt: Ulf Lundell - Oh lala jag vill ha dej (med tanke på min pose på bilden... eller ja, första textraden i låten rättare sagt... handen på höften som i alla tider... )
dagens dusch: ja, en ganska lång för allt piff
dagens frisyr: tror det blir en inbakad fläta på sidan till andra sidan med knut... kanske
dagens smink: en del gissar jag
dagens klädsel: återstår att se... klänning av något slag, extra maxi eller minipuff...
dagens planer: bröllop och dop... tror det räcker så
dagens vill ha: en fantastisk dag för Nicklas och Sandra
dagens saknad: sömn
dagens skoj : mitt lördagspass... och dop och bröllop är väl nästan alltid skoj!
dagens drog: endorfiner
dagens träning: cykel60
dagens måste: bestämma mig för vilken outfit
dagens dricka: kan kanske bli lite allt möjligt... än så länge vatten och gainomax
dagens mat: gravad lax än så länge...
dagens mående: bra!2 kommentarer:

  1. Jag röstar på minipuff! Om du pratar med Elenor får du gratta från mig. Ses om en stund. Kram Linda

    SvaraRadera
  2. Tack Nina!! Jag blir alldeles varm i hjärtat av dina fina ord. Har alltid önskat mig en lillasyster, du får gärna vara min :-)Är så glad för att du finns. Du är viktig för mig med. Kramar i massor till dig. Hoppas du hade roligt på dop/bröllopet.

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!