fredag 29 juli 2011

hörde jag utmaning???

japp... Singelmamman hade nappat på en utmaning som Ting skickat ut i bloggosfären såhär på morgonkvisten... som jag hade missat då jag sov och slarvade i min morgonbloggpromenad... inte slarv så till den milda grad att jag hoppade över någon, men Ting hade idag skrivit fler inlägg än jag räknade med... så jag missade att läsa dem alla... det är tur ändå att vi har varandra sådär så maninte missar viktigheterna!

för jag är ju sådär barnsligt förtjust i just utmaningar... när det gäller det fysiska behöver jag just nu en rejäl spark i baken... så denna kom som ett brev på posten... kan någon ta och utmana mig i diet också så vore det toppen! Tackar på förhand!!!

så till utmaningen... man ska tydligen göra en full sit up och en russian twist per dag... för varje dag som går så lägger man på en av varje.. dag ett gör man alltså en omgång, dag två två... osv... jag tänkte även köra en utökad variant och lägger till momentet armhävningar... på tå till en början... och börjar min första dag idag... vad bilder på min mage ska vara bra för vet jag inte... musklerna man bygger ligger ju bakom det där mjuka skyddet... men men... ska man så ska man... vill du också hänga på? det är bare ett slänga sig ner på golvet och prestera min vän!


3 kommentarer:

 1. Ja just det ja, magbilderna... ok jag får nog också lov att slänga in bilder på min mage. Tack för tipset om armhävningar! Kom just på att det var därför jag gick upp i morse, för att även göra tre armhävningar. Det glömde jag bort på en gång. Nu ska det bli av. :-D

  SvaraRadera
 2. Såg ju ut som en rolig utmaning!

  SvaraRadera
 3. Magbilder är såklart inte nödvändiga!
  Det viktiga är att vi får starka magmuskler.
  Vad kul att du är med!

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!