onsdag 27 juli 2011

Sent sent sent

Men åh vilken fantastiskt bra dag!!! Lite bad, lite bastu, lite solterrasshäng... Lunch och lite shopping i spabutiken med en högt älskad vän... Vet inte om det kan bli bättre?!

Inte fasen blev det sämre iofs... strosa runt i Haga lite och sedan åka hem till dem, handla lite på vägen... Prata massor... Om livet... Om kärlek... Om framtiden... Om att omvärdera och uppvärdera... Sånt som man vet men som man ibland måste påminnas om...

Lite målning på det... Som vanligt, galet god middag sedan... Med efterföljande soffhäng och nattsudd till youtube, gamla favoriter och en del torpsnack... Lite vin, lite godis (?) och lite chips... Helt plötsligt var klockan 03:32 och jag ska upp hyfsat tidigt... Det ska vi nog alla!!! Men har man trevligt så har man!!! Jag är så glad över er!!!

Nu ska här turbosovas... Imorgon/idag åker vi till Lysekil och kollar på Håkan Hellström!!!- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

  1. Låter ju jättehärligt!! :) Jag vill också ha semester!!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!