söndag 10 juli 2011

halv söndag

... herrejösses va bra det funkar med sovmask och öronproppar... vaknade till en sväng vid halvåtta - åtta, tjoffade i öronpropparna och drog ner sovmasken över ögonen och somnade om... vaknade strax innan två... hade missade samtal och sms... dock på ljudlöst, men den vibrerar ju ändå så lite ljud blir det ju iallafall... åh vad jag uppenbarligen behövde sova! Kände mig lite febrig och rosslig också, så det kan ju vara en bidragande orsak till min nästan fjorton timmar långa sömn...

fick nästan lite sådär stress över att jag bokstavligt talat hade sovit bort halva dagen, men det har jag tagit igen nu tror jag... med att göra kvalitetssaker för själen.... skuttade i ett par shorts och ett linne och åkte hem till mina föräldrar ganska så snabbt...


de har nämligen varit och hämtat en liten valp idag... en liten Finsk Lapphund vid namn Dolly... söt ihjäl är hon kan jag meddela! Hon ser lite ut som en korsning mellan en varg och en räv... galet söt och snäll, tillgiven och kelig... det blir jättebra detta, känner jag!

visst är hon söt!?! jag tror jag är lite kär faktiskt...

7 kommentarer:

 1. Men herregud vilken söt hund!

  SvaraRadera
 2. Underbart söt!
  Du, vännen, jag sov oxå bort halva dagen! Utan öronproppar och ögon mask! Mitt hem ser ut som faan men dagen har varit jätte bra.
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 3. Satan i gatan vad söt hon är!!

  SvaraRadera
 4. Vilken vovve! Och så klart ska hon ligga mitt i busken och inte på den hårda marken:)//Susanne

  SvaraRadera
 5. Chaplins ögonfärg???

  SvaraRadera
 6. Ja visst är hon söt!!! Hon ser inte riktigt lika arg ut när man ser henne in action heller... jättesnäll och söt, försynt och kelig, precis så som man vill ha det, iallafall i vår familj.

  Ylva - Chaplin hade mörkbruna ögon tror jag, iallafall vad jag minns och kan se på bilder... han va också väldigt fin han... mitt hjärta...

  SvaraRadera
 7. Vad skönt att se att man inte är ensam som sover med både öronproppar och ögonmask. Det blir verkligen så skönt när man har pluggat in öronproppar djupt i öronen och tagit på sig ögonmasken. Så skönt att ligga i sängen och varken störas av ljud eller ljud. Jag sover så mycket bättre och djupare då. Fler borde verkligen testa. Hur skönt som helst. Ibland får jag dock lite ont av öronpropparna. Har du något tips på sköna proppar att sova med?

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!