onsdag 30 november 2011

inte helt otippat kanske

...jag åkte till farmor och farfar... jo, jag hade fortfarande ont i huvudet... och ja, det brukar bara gå över med sömn och mera sömn... men när man sovit allt man kan... och sedan har tvingat sig att sova lite till... då finns det liksom ingen anledning att sova ännu mer... särskilt inte när farmor bjuder på middag...

i flera år har vi pratat om att jag aldrig har ätit isterband med dillstuvad potatis till... i lika många år har hon sagt att vi skall äta det någon gång... idag var det gången! Nästan så jag var lite nervös faktiskt! Eller inte egentligen, men mina förväntningar var ganska höga... har ju en viss svaghet för husmanskost! Men det var riktigt gott, sådär så jag nog kommer att laga det själv! och då lagar jag ganska sällan mat....
 
bilden är lånad

till efterrätt, jodå, även en onsdag, så fick vi mixade jordgubbar och vispad grädde... enkelt och vansinnigt gott... en smak av sommar liksom, i slutet på november! En jättemysig kväll som, och nu kommer det inte helt otippade, faktiskt fick min huvudvärk att resignera en smula... trots att jag försökte få min farfars internet-uppkoppling att fungera... satt i telefonkö till telia hur länge som helst innan jag kom fram och fick prata med någon kille som kopplade mig vidare till någon annan "expert"... lyckades ändå inte... men det kunde jag ju ha räknat ut innan kanske... fast det funkade ju igår!

Jag är iallafall glad att jag åkte dit, att jag äntligen fick ätit isterband och dillstuvad potatis och allt annat gott de bjöd på och framför allt att jag fick spendera lite tid med mina underbara far-föräldrar! Huvudvärken ska jag snart mota i grind med dagens armhävningar osv. och sedan får det nog bli en värktablett innan jag går och lägger mig... igen... finns ingen hejd på det hela... sovandet menar jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!