fredag 4 november 2011

kan man skylla på barnen?

nu har jag ju inga egna, men jag tänker på de där som springer runt, utklädda, i kvarteren och ringer på hos folk och vill ha godis... nu har jag aldrig råkat ut för att någon ringt på hos mig faktiskt... bor ju i litet brf-hus med låst dörr och det är kanske inte så vanligt att man springer runt i trappuppgångar... vad vet jag... barnen kanske har fått nys om att jag äter upp allt godis själv... så kan det också vara...

hur som helst... iallafall... min kollega, som bor i villaområde och själv har barn i snart lämplig "trick or treat!"-ålder, utbrast lite lätt igår att "åh, jag måste ju köpa hem godis till barnen också!"... och när jag stod i mataffären nu på kvällen efter jobbet så slår mig samma tanke... trots att jag aldrig råkat ut för det tidigare... men OM det skulle komma en gäng ungar och plinga på så vill man ju inte stå utan godis... vill ju inte vara tanten som gav dem varsin morot/rödbeta liksom... så jag bunkrade upp, kan man säga... för säkerhets skull!


Det värsta är väl att jag kanske kommer att måsta ge dem grönsaker/frukt ändå... om jag känner mig själv... helgen är ju liksom ganska lång... och jag är ju värsta godisråttan i stan när jag sätter den sidan till... en sida som alltid sitter till i stort sett...

4 kommentarer:

 1. Hahaha...jojo...det var verkligen snällt av dig att köpa godis BARA för barnens skull ;)
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Absolut kan man skylla på barnen. Inga problem alls ;)

  Men Halloween var ju i måndags. I helgen är det alla helgons dag. Så det så. Kram!

  SvaraRadera
 3. Du kunde ju givit dem ett knippe broccoli eller så och förklarat att detta är den nya tidens godis! ;)

  (Kom inga till oss heller i år i alla fall.)Men det var kul att gå påskkärrings-rundan själv som liten. :)

  /John

  SvaraRadera
 4. Camilla - haha, ja det är så jag jobbar, omtänksam så det skriker i gasmätarn! =) Nu kom det ju inga barn... attans! kram!!!

  F - haha, jag gissar att du vet det av egen erfarenhet??? jaja, jag har inte så bra koll på datumen... man vet ju inte hur de små liven lägger upp det liksom! =)

  John - haha,tanken på deras min med en knippe broccoli i handen är ju priceless!... ja, det var alltid väldigt roligt att påska... men räcker det inte med det då? Fast det är klart, hade det funnits halloween när man var liten hade det ju varit minst lika roligt... man får tänka så! =)

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!