söndag 13 november 2011

Ibland samarbetar vi inte så bra...

Tekniken och jag alltså! Storsockiplast och lillstrumpa funkar som ler och långhalm... eller två tummar i en ... akter... Om man vill. Men datorn, eller rättare sagt telefonen vill helt plötsligt inte fungera som modem längre... Förstår inte för mitt liv vad jag gör annorlunda helt plötsligt!

Så därför har jag pausat lite sådär ofrivilligt sedan igår... Orkar inte skriva på telefonen efterom blogger inte funkar där heller! Så frustrerande att inte besitta kunskaper! Sedan tar det lite mer tid än jag känner att jag vill lägga just nu...

Allra just nu ska jag sova... Blev en sen, lite rödvins marineras kväll ikväll... Sömn verkar vara det enda rätta just nu... Guten nacht, Bitte sehr!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!