onsdag 23 november 2011

tredje gången gilt?!

eller iallafall tredje dagen på den lilla utmaningen... vet, detta kan komma att bli tjatigt... men om jag inte tjatar så kommer jag att glömma... så därför blir det såhär nu... ett tjat varje dag... igår, dag två, fanns det ju även en lista på er som sagt att ni är PÅ... så ni får liksom inte likt tonåringar stänga av, låta bli att lyssna osv... det är bara att drop down and give me THREE!!!

i övrigt är det onsdag... man kan tänka sig att det kan komma att bli en ganska bra onsdag... onsdagar har ofta den personligheten kan jag tycka... har jag tyckt annorlunda det sista så snälla, påminn mig inte... låt mig leva på den goda känslan, mitt dåliga minne och tron om att det blir en bra dag, lite delvis pga att det är just en onsdag... onsdagar är fan mocklissar... blir bra bara för att... snacka om att vara född med guldsked i mun!

idag måste jag komma ihåg att hämta mitt paket från HM också... det kom redan för en vecka sedan, men då var jag ju i Berlin... är så svårt att hämta ut paket då... geografiska hinder... sedan har jag antingen inte hunnit dit innan de stänger eller så har jag helt enkelt glömt av att hämta ut det innan de stänger... lite varannan dag faktor faktiskt... idag får det bli, annars dröjer det till helgen... spännande va?! Dels om jag kommer att komma ihåg det och dels vad det är jag beställt, om de skickat rätt och om det passar...

have a good one!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!