måndag 7 november 2011

Brott mot jantelagen utlovas!!!

Ja, för det är faktiskt så att jag får det idag känner jag!!! Man ska inte skryta och skrävla och sådär fånigt slå sig för bröstet...och det tänker jag inte heller... jag tänker bara vara rakt ärlig och tala om att jag är jävligt bra och slå mig för båda brösten... har så svårt att välja och någon annan nytta gör de ju inte, så det vore nästan orättvist att bara låta ett vara delaktigt...

vad hände där, kanske du tänker? Eller så tänker du inte alls utan nickar mer medhållande med huvudet.... eller kanske skakar på det i lätt förtvivlan... eller så känner du att där kom det, det jag har väntat på... hon är en jäkla skrytmåns... jag visste det! Hon har dolt det ganska väl med alla deppiga tankar och bantningsförsök som går i stöpet, "tyck-lite-synd-om-mig-inlägg" och självömkan... men den där hybrisen har allt funnits där hela tiden, liksom lurat under ytan på något vis... tänkte du så? Det gör inget... ibland har jag kanske lite hybris... men den vägs snabbt upp av ganska sviktande självkänsla eller om det är självförtroende... Mia Törrnblom säger att man har mycket av det ena, lite av det andra... jag kan aldrig komma ihåg vad, men jag vet att jag har tvärt om... så jag orkade inte läsa klart böckerna för det stämde inte på mig...

hur som helst, denna gången är det inte jag själv som lagt in spruttibangbang ved i kaminen... denna gång har jag fått det sagt till mig, efter att nogrant ha studerat mig och mitt jobb... jag har haft utvecklingssamtal på Sportlife och tjejen som utvärderade mig och granskade, kollade styrkor och svagheter osv. var riktigt, riktigt grym på att boosta och peppa, lyfta fram mina starka sidor och även några som jag har i uppgift att utvekla...

Ett sånt samtal är självklart menat att lyfta en som instruktör och det gjorde hon verkligen! Så jag är riktigt nöjd... och det ska jag vara... för det var inte direkt stora grejer jag har att jobba på... men en massa viktiga grejer jag redan tydligen gör riktigt bra!! Detta samtalet kom väldigt lägligt, jag har nog känt en svacka också i instruktörsrollen... då är det extra-allt positivt med någon som påpekar och lyfter fram det man är bra på, både sånt man kanske är medveten om sedan tidigare är ens styrkor men  även lyfter fram andra saker som man inte riktigt visste var styrkor alls!

en sak jag var bra på var att nyansera, visa att det var olika jobbigt med ansiktsuttryck, kroppspråk osv... det kanska man kan ana på dessa bilderna också... tagna för snart fyra år sedan på det första Vasaloppspasset vi annordnade hos oss... därav folkdräkten (som jag lånat av en kär vän, min är ju som bekant inte färdig än...). Bilderna har jag lånat av en av mina goa deltagare som tydligen glömt av att det är obligatorisk närvaro på lördagarna... ???
I natt ska jag sova så gott så gott... dels efter ett suveränt utvecklingssamtal såklart, men även efter ett minst lika suveränt samtal med en god och nära vän... en av mina bästa!

1 kommentar:

  1. Ja, vad är egentligen skillnaden mellan självkänsla, självförtroende och självbild...? Har jag länge grunnat på. :/ Men man kan nog ha bra av det ena och dåligt av det andra.


    /John

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!