tisdag 8 november 2011

ingen reklam tack!

ja, hem i brevlådan alltså... ibland kan de där skyltarna/lapparna bli galet trista... och det är ju synd...därför tänkte jag bjuda på en som jag gjort själv... funkar kalas eftersom jag bor i trappuppgång och ganska så lite regn (inget alls när jag tänker efter) kommer åt... har satt den i en billig ram från IKEA med plastglas så den är så lätt som möjligt...

 en riktigt dålig bild måste jag erkänna... men det var inte meningen att den skulle visa ramen från början... skyller på det!

Denna är gjord med en linnestruktur i bakgrunden och tonat filter ovanpå för att ge lite mjukt intryck... man kan göra hur mycket sånt här som helst... går ju galet mycket snabbare än att faktiskt brodera även om det är mer rätt och riktigt... men här är det ju bara fantasin som sätter gränserna... tiden spelar ju mindre roll!

Denna gjorde jag till en vän i samma veva... samma men ändå olika!

3 kommentarer:

  1. Är det en ordvits? Slöseri stavas ju waste. Annars blir det ju ordet för midja direktöversatt.


    /John

    SvaraRadera
  2. haha, va roligt det hade varit om det vore en ordvits... tyvärr är det inte det utan ett slarvfel från min sida... lite extra pinsamt då jag anser mig vara ganska duktig på engelska... hoppas man kan skylla på alla kryss som skall placeras rätt och att all tankeverksamhet gick åt till det...??? =) får justera detta imorgon!

    SvaraRadera
  3. Ganska roligt uttryck det där i alla fall, slöseri med liv. Blir roligare med ordet liv än TID, liksom. :)

    På Youtube, när folk inte gillade någon video, brukar det ibland stå "Jag vill ha tillbaka 1:23 av mitt liv"...(Som de alltså missade på att kolla på den videon då, som ju trots allt ändå bara var någon dryg minut...:)

    /John

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!