onsdag 23 november 2011

Colin Nutley, Steven Spielberg and the Coen-brothers will soon call...

och the Academy också... tror de kommer att nominera mig både till kategorin "bästa kvinnliga huvudroll" och "bästa dokumenterär" eventuellt även "bästa foto"

märk väl att jag inte riktigt har full koll på räkningen... eller är det ett sätt att få dig att tro att jag inte har koll, så det blir mer levande? Lite dramaturgi inbakat i dokumentären...


och om du inte har tänkt delta i utmaningen själv så får du ju här en chans att ändå känna dig delaktig... lite som att äta kakan och ändå ha den kvar... bokstavligen nästan!

vid närmare eftertanke... så nära man kan komma sig faktiskt... så vore ju detta en fantastisk idé till nästa års adventskalender... den har ju allt... lite sport, lite inredning, lite matte och en smula språk... spänningen är ju ständigt närvarande och har man bara Mora träsk med i ena hörnet så blir det ju både roligt och musikaliskt också!

frågor på det?!

Förutom det självklara... Jo, jag är extra nöjd med hur jag ser ut inför och efter armhävningarna! Verkligen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!