torsdag 24 november 2011

Klippa sig…

 
Har en förmåga att låta det gå väldigt långt mellan mina frisörbesök… i dagarna är det ett år sedan jag klippte mig sist… förra gången gick det närapå 2½år… min frisör hade hunnit byta salong så det hela innefattade ett litet detektivarbete innan jag fick tag i henne också.
 
2½år tänker du, hur f-n är det ens möjligt??? Jo, dels har jag begåvats med bra hårkvalitet samt lite självfall så ett långt hår blir enkelt att fixa till hur långt det än är, dels har jag oftast uppsatt hår på ett eller annat sätt, dels tvättar jag det med ett snällt schampo och använder sällan fön, plattång, stylingprodukter el. dyl. Sedan gör jag självklart inget med färgen heller, så jag behöver aldrig bry mig om några utväxter eller skarvar… praktiskt!
 
Men det innebär också att jag, varje gång jag väl får tummen ur att faktiskt gå till bästa Lena så är jag helt rådvill… vad ska jag ha för frisyr nu då? Ska jag ha lugg, inte lugg, långt eller page, uppklippt eller inte… men det gör inget, för när jag väl sitter där i stolen och Lena och jag går igenom vad som kan tänkas vara vettigt och skoj att hitta på så brukar Lena ha svaret. Och hon jamsar inte bara med för att vara till lags heller… det är vansinnigt bra!
 
Jag tror aldrig jag gått därifrån och varit det minsta missnöjd… jag har känt mig som en variant av Bon Jovi i sina glansdagar, ja, men aldrig varit missnöjd! Och hon klipper sådär bra så att frisyren håller länge. Kanske beror på att det alltid är lite längd i de frisyrerna jag har iofs, men ändå!
 
Så, nu till varför jag skriver om det här… varför jag blandar in dig i det hela… jag tänker lite att du har någon bra idé på hur jag ska ha håret? Några förslag? Annars blir det Lena som får komma med förslagen och sist var ett av dem en undercut med dreadlocks på toppen liksom… men där la jag in veto… riktigt så fräck är inte jag!

1 kommentar:

  1. Med ditt hår skulle jag bara klippa bort det slitna.

    Eller..!?

    Inte för snällt bara. En tuff frisyr, inte page!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!