onsdag 9 november 2011

Dra på trissor!

Jag är fan grym! inte optimal... alls... definitivt inte enligt med vad jag tror vore optimalt... men grym ändå! iallafall lite! Två dagar i rad!!! Var på gymmet, ombytt och klar, igång på en av crosstrainersarna redan 06:30 imorse... sedan attackerade jag roddmaskinen... stod ut i 10min...

hade för mig att jag tycker det är ganska roligt med roddmanskin... insåg att jag har trott fel... och att jag har dåligt minne... efter, vad jag trodde var en ganska lång stund så kollade jag på klockan... 04:36 är inte en lång stund... och jag som hade tänkt jag skulle sitta där i 15min idag... stod  ut i 10... på ren envishet och vilja... sedan tog det slut... då tog jag mig an stairmastern istället... även det var trist idag... så jag stod ut i 10min där också innan jag gick tillbaks till crosstrainern... som tydligen är min nya favorit! totalt 60min effektiv tid + ett par omgångar liggande utåtrotationer med 3kg... attans vad jag har tappat styrka!

hopp in i duschen, hopp ut ur duschen... hopp i kläderna och sedan är man liksom iväg till jobbet! Klädseln idag blev ju en smula medioker kan jag erkänna... men ställer man sig bara framför en färgglad vägg så livar det ju upp ganska rejält! Notera klockan (fast spegelvänt då såklart)!


Nä, men nu ska jag försöka vara lite ödmjuk mot livet självt... svårt när tre små äckel tenderar att göra sig påminda... men det är väl bara att bita ihop... komma på bättre tankar och ignorera äckleriet helt enkelt!

3 kommentarer:

  1. Nina, den tiden sover man

    SvaraRadera
  2. Trodde faktiskt du verkligen hade broderat den där skylten och blev förvånad nu när jag såg att det var ändrat! :)

    Fick mig att tänka på en grej från min ljuva barndom: På fritids en gång när jag trivdes så mycket att jag inte ville att mina föräldrar skulle hämta mig, så skrev jag (i min naivitet och i den åldern)ordet "O" framför "Välkommen!" med en svart tuschpenna på den omsorgsfullt broderade tavla som satt i fönstret på ytterdörren, i hopp om att mina föräldrar skulle förstå detta solklara budskap och komma dagen DÄRPÅ eller så istället...(Till mitt försvar, dock, får jag väl säga att jag bara var 8 år eller så och det var nog ett av de få spratt jag gjorde också...;)


    /John

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!