söndag 6 november 2011

äntligen helg...

ja faktiskt... det har ju liksom gått i ett sedan i fredags kväll när jag stack från jobbet... har det inte varit musik som skall mixas så har det varit cyklar som skall flyttas, eller sal som skall mörkläggas, projektor som skall kopplas, kaka som skall bakas osv... vet inte riktigt hur många timmar man faktiskt lägger ner på ett sånt jippo... men det är så värt det!!!

från förra året... i år hade jag varken kamera eller tid att föreviga på bild...

och såhär i efterhand, med en heldag på bara någon halv banan och en och annan brownie-ruta så är jag så väl värd en hamburgare från Oskars... helt klart bästa hamburgerstället jag vet... och det ligger bara några hundra meter från där jag bor... så praktiskt!

jo, ja, helt rätt... för att vara en smula påläst och bevandrad inom kost och sånt så kan man tycka att jag slarvar ganska vansinnigt mycket ibland... inte riktigt alls lever som jag lär... förstår inte varför det blir så i perioder... gissar att det har med allmäntillståndet att göra... snart, väldigt snart ska jag ta tag i livet... kosten och träningen... men inte dag... idag ska jag bara ha söndag med den lilla delen av söndagen som återstår...

och tänka sig, det har inte varit några barn som ringt på i helgen... vet ju inte jag eftersom jag knappt varit hemma iofs... men det innebär ju att det finns en massa godis kvar... så kan man ju inte ha det om man ska börja äta nyttigt imorgon... får ta tag i det nu helt enkelt...

fast det finns bara fruktkolor kvar så du behöver
inte vara orolig!

2 kommentarer:

  1. muuuumsfilibums med både karra och hamburgare :)

    SvaraRadera
  2. Nästan för bra faktiskt... men nu är karran slängd... klarar inte av att ha det framme eller i närheten... slänga och hälla klorin på är bra!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!