tisdag 22 november 2011

nyårsutmaningen - dag två

ja, det är alltså bara 39 dagar kvar till nyårsafton och dagen skall därför firas med två full sit up, två russian twist och två armhävningar!

Måste säga att jag är glatt förvånad över uppslutningen till denna lilla utmaning som ändå lades ut alldeles för sent igår kväll... skulle du känna att du vill haka på är det självklart bara att göra så, och ta igen de missade dagarna (om du skulle komma på att hoppa på längre fram alltså... ett set extra är ju inte så jobbigt... inte två heller... iallafall inte än så länge!)

Så. de som hittills meddelat att de vill vara med är:

Stort och smått
Singelmamman
Kattis
Anna
Emma
Fia
Pekka
Diana

Så kämpa på!!! Och ha en bra dag!

2 kommentarer:

  1. Men va...??? Här tipsar man om finfina appar och så blir man medtvingad på en utmaning!! Hualigen!! Här gäller det att ligga i... :o

    SvaraRadera
  2. Som det kan bli Emma! =) bara att kämpa på nu! =)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!