tisdag 8 november 2011

Plötsligt händer det!!!

Vaknade faktiskt tidigt imorse och övervägde om jag skulle pallra mig till gymmet eller ej… och dra mig baklänges… och på trissor… den pigga sidan vann! Tror inte det har hänt på… ja… hur länge som helst!!! Visste inte ens att jag hade en pigg sida att tala om längre… men när man minst anar det!

Idag tog själva planeringen och övertalandet en stund dock, så jag hann inte riktigt så mycket som jag hade önskat när jag väl var på plats… men man får vara glad för det lilla! 20 svettiga minuter på crosstrainern och 15 på stairmastern + några hantelpress och latsdrag (mest för att känna på det igen) senare hoppade jag in i duschen. Funkar görbra! Min nya morgonrutin tror jag minsann det kan få komma att bli… hoppas jag…

Och lika förvånad som jag var att vara där, lika förvånade såg de jag känner som också var på plats eller dök upp ut… borde kanske ha förvarnat med ett sms eller allmänt utskick… bästa starten på länge, helt klart…

Känner att det ultimata nog hade varit:
 • 20min crosstrainer
 • 20min stairmaster
 • 20min roddmaskin
 • 20min styrketräning - fria vikter/maskiner (olika muskelgrupper varje gång, här behöver jag nog ett rullande, separat schema… kanske borde ta kontakt med en PT faktiskt... annars blir det så lätt att man bara går och spontanlyfter lite här och där och då blir det ju ingen ordning på något torp alls!)
Detta innebär att jag måste vara på gymmet kl.06:00… känns tidigt… är tidigt… men det kan det ju kanske vara värt… kanske… vi får se om jag blir optimal någon gång… men pressen känns ju onekligen större när jag skrivit det såhär offentligt! och skulle jag inte vara optimal alla gånger... så gör ju inte det så mycket heller... men det är ju bra med tydliga mål!

Och jag måste säga att det är riktigt mysigt att komma in på gymmet så tidigt, det är så lugnt och trivsamt… trivsamt är det ju alltid… men olika nivåer av lugn, helt klart!

bilden är lånad... såklart!
Någon mer än jag som fick upp denna bilden i huvudet??? Måste nog ta och se dem igen snart, Bridget Jones-filmerna alltså... fast det kanske slutar med att man sitter och sjunger falskt i soffan till "aaaaall byyyyy myyyyyy seeeelf" och spelar lufttrummor... hemska tanke...

4 kommentarer:

 1. Bra jobbat! Ang sången är det väl i alla fall inte någon större risk att Du sjunger falskt!? :-)

  SvaraRadera
 2. Jodå, jag kan jag också... om jag jobbar på det! =) kram

  SvaraRadera
 3. hmm när jag läste crosstrainer första gången fick jag det till croissant. Ja vi symboliserar alla olika :)

  SvaraRadera
 4. F - är du hungrig??? =) Bäst idag helt klart!!!! =) Croissant... haha... jag dör!!! ROTFL =D

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!