onsdag 30 november 2011

delar säng...

med huvudvärken från helvetet... vaknade imorse med huvudvärk sådär så man inte vet vart man ska vända sig... gick upp och tänkte ändå att jo, jag ska till jobbet, det lägger sig... men när man står framåtböjd och ska ta på sig strumpor eller vad nu man ska ta på sig och man nästan välter för att det liksom bultar i huvudet, då finns det bara en sak att göra... krypa tillbaks ner i sängen, dra täcket över huvudet och somna om... och hoppas att man vaknar själv nästa gång...

det gjorde jag inte riktigt... strax innan två när jag vaknade igen... men jag gör ett nytt försök... skam den som ger sig.... trägen vinner... den som ger sig förlorar...

saknar mina diskotabletter jag fick för några år sedan mot huvudvärk... muskelavslappnande som iofs inte tog bort huvudvärken helt, men den goa känslan man fick i kroppen... de' va rätt gôtt faktiskt! Men jag blev snurrig på dem, sov dåligt eftersom jag verkligen snurrade runt i sängen och då huvudvärken inte riktigt försvann utan bara sköts på framtiden typ, så var de bara bra den första stunden, när man insåg att den hade börjat verka.

Vad gör du en dag som denna? 10 armhävningar? 10 full sit-ups och 10 russian twists? Några av er gör det, skicka gärna rapport om hur det går!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!