torsdag 24 november 2011

som det kan bli

av en ganska seg dag blev det en väldigt trevlig kväll... som sig bör kan tyckas... eller iallafall som det alltid blir när man kommer till Sportlife Nödinge... ett core och ett cykelpass senare är man både lycklig och mör... och ganska trött... men med en smula mer endorfiner struttandes runt i blodet! Fantastisk känsla!

sitter uppkrupen i soffan, i OP, med datorn på magen, morfar pepparkakor och chai-te och kollar på Djävulen bär Prada... och kan inte annat än drömma mig bort lite... till ett jobb som slukar upp en, storstad och puls, vackra kläder och härlig vansinne... jag hade inte överlevt i verkligheten säkert, men man får väl drömma?!


lite förändring hade inte skadat... och samtidigt rutar jag in vardagen på precis samma sätt som de senaste två-tre åren... vårschemana (heter det så i plural??) har börjat sättas nu och jag är lika ivrig som vanligt... lika ivrig att få endorfinkickarna och mötena med deltagarna... måste behärska mig och inse att det finns mer i livet att göra än jobba och hänga på olika anläggningar... vad det är vet jag inte just nu, men till och med jag inser ju att det inte kommer att komma till mig om jag fortsätter såhär...

fast Andrea får ju till det med snyggaste snyggingen i filmen... var finns min snygga snygging? Sådant sitter jag tydligen och funderar på här, uppkrupen i soffan i OP, både teet och pepparkakorna är slut (inte alla, men den ransonen jag käkat upp efter att jag morfat i mig den första ransonen jag tillät mig...) får nog ta och boka klipptid i nästa vecka och styra upp livet lite... öka piffigheten på den här tösen... man kanske måste lägga manken till lite mer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!