söndag 20 november 2011

Miss Handyman

Ja, inte är jag helt klar med städandet... får ta en omgång med dammsugaren imorgon kväll och svabba golven också... men jag har gjort sånt där som jag inte riktigt tror mig besitta kunskap om... eller rättare sagt, jag vet att min pappa kan det så mycket bättre och mer korrekt så jag ser hellre att han gör det... vi delar inte alltid samma syn på den saken... så det var ganska supergött att kunna ringa hem och bara dubbelkolla så jag hade gjort rätt...


och i det även då berätta att jag faktiskt hade gjort... att jag hade tagit lite egna initiativ och vågat... och se på tusan, det verkar som om jag hade det, gjort rätt alltså... skulle bara vara noga med att blöta ner trasan jag använt när jag oljade in bänkskivan i ek med så den inte självantänder... bordet där skruvarna lossar i gångjärnen hade jag tänkt precis som han, in med en bit tändsticka i hålet och skruva i skruven igen... sitter som berget!

I min iver att jag hade löst två kanske simpla problem ändå, så tänkte jag att jag kanske ändå kan fixa fast den där lådfronten och luckhandtagen själv också... men det behöver man tydligen borra lite först för att det ska bli bra... jag har inget borr... lämnar det till han som kan på riktigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!