fredag 25 november 2011

En vacker dag

ja, det har det verkligen varit. En av mina äldsta vänners mamma gick bort för några veckor sedan, idag var det avskedscermoni för henne... så otroligt vackert och personligt, med mycket musik och tankar... jättefint och jobbigt såklart.

Och nu, så här efteråt, md hela huvudet fullt av vad nu det är det är fullt av, magen är full av landgång och tårta... det vet jag iallafall... vet jag inte vad jag ska skriva om... så idag tänker jag låta bli... tänker låta dagen landa och ska bara mixa om passet till imorgon en smula, göra mina fem armhävningar, fem sit ups och fem russian twist innan jag abdikerar, låter huvudvärken vinna kampen (det har den redan gjort) och går och lägger mig...

2 kommentarer:

  1. Jag ska hålla mig vaken en stund till men snart så. Jo jag kom ihåg att göra mina övningar på gymmet. Fast jag glömde bort det när jag kom hem så jag gjorde om dem. Så nu har jag grundat rejält. :-)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!