söndag 20 november 2011

Minininis is tröttare än tröttast

har typ noll energi och ork... vill bara sova... lite till... så det gjorde jag idag...gick upp för en stund sedan, sov till elva... utan några som helst problem... sedan slumrade jag en stund till... måste ge mig ut och andas lite idag tror jag... ta en promenad i det fina vädret... fylla på med ljus och serotonin kanske... borde även gå och träna... men jag bör även städa och eventuellt tvätta... och få upp den där gardinen jag köpte tyg till i fredags kanske... men den nålar jag nog bara upp... eventuellt syr jag kanterna... eller så nålar jag dem också... brukar bli så bra så!

jo, jag syr bal och brudklänningar, hur så? Konstigt att jag nålar upp gardiner? nej, då, det kallas rationalisering! funkar det så funkar det! Funkar det inte så får man sy! Det funkar inte att nåla ihop en brudklänning... då får man sy... så jobbar jag!

men nu ska jag diska och städa... det ligger fan saker överallt där det inte ska ligga saker... jag förstår inte vem som inte håller ordning här hemma... mest av allt ligger det kläder överallt... och damm... det blir att ta i med hårdhandskarna känner jag... på med lite bra musik och låta städeriet go bananas!

vad gör du idag?

1 kommentar:

  1. Lite ingenting, lite tvätt, lite "fixa och dona", lite marinera kyckling till kvällens middag. Om en halvtimme träning. Och sen får jag lite vin. För att jag vill och kan. Att ha såna här söndagar ibland är bra, då skärper i alla fall jag till mig nästa helg. Ha en bra söndag!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!