måndag 7 november 2011

saker jag tycker stör min dag

ja idag är det ganska mycket jag tycker gör det... bara det faktum att jag var tvungen att gå upp idag... det störde dagen något otroligt... sov dåligt inatt, drömde massor och har vaknat ett flertal gånger... efter en helg som startade igår vid sextiden så tycker jag nästan att jag borde fått vara hemma och sova idag... jag tycker inte bara det nästan... jag tycker det... hårt tycker jag det också!

ja, så egentligen är det bara en sak som stör min dag... att jag var tvungen att gå upp och åka till jobbet... jag som var så bra på att ha semester i sommar... borde jag inte få ha det lite oftare? När man är en sån talang menar jag!


Hade förresten en brilliant idé igår kväll när jag skuttade i säng att jag skulle gå upp tidigt och knalla till gymmet och träna en stund innan jag åkte till jobbet... den brillianta idén fick raskt bakslag när klockan ringde imorse... så min förslappade lekamen förblir förslappad... tills jag finner ork att göra något åt det hela... måste verkligen ta tag i min träning och kost igen... det går liksom inte åt rätt håll när man kollar på "Du är vad du äter" och samtidigt morfar i sig en hel påse skumtomtar...

Men nu får det vara slut med skumtomtar och snask... det är måndag och som seden bjuder, en ypperlig dag för ett nytt liv... nya vanor... imorgon kanske jag kan komma iväg till gymmet... bekanta mig med crosstrainerna igen och kanske även roddmaskinen faktiskt... kanske lyfta en hantel eller två... risken finns dock att jag, när klockan ringer sådär okristligt tidigt att det enda jag lyfter är huvudet och armen för att stänga av och flytta fram alarmet... men men, den som lever får se... och om jag bara är vaken kanske det händer... plötsligt gör det ju det, säger de... iallfall på Svenska Spel!

1 kommentar:

  1. Ett bra sätt att få motion gratis är ju alltid att promenera. :)Jag brukar göra det så fort jag får tid, gillar att bara gå i flera timmar på helgerna. :)Det är ju skönast på vårarna och somrarna förståss. Det är sällan man får någon annan med sig, dock, eftersom de inte har lika stort tålamod med detta. ;)Folk är såna inneugglor numera...


    /John

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!