söndag 17 juli 2011

Grattis på fössledan! och popcorn i bhn?

japp, så kan det gå... popcornen alltså... tänker att vi börjar där... hittade just en hel drös med popcornsmulor i bhn... onödigt... en av mina fina vänner och jag har varit på bio idag... såg Something borrowed... en riktig tjejfilm... helt klart en film jag kommer att se igen, men inte på bio då kanske... jag går sällan på bio... är ju lite harig när det gäller filmer... det får inte vara läskigt, spännande eller våld... jag ser på film för att må bra, inte för att bli rädd och må dåligt. Denna filmen va trivsam... sånt gillar jag!

sedan är det alltid kul och trivsamt att umgås med C också... min kloka, fina vän som alltid får mig att skratta och som jag är så glad över att kunna kalla just min vän. Du är viktig för mig! Fick se deras nya lägenhet, zippa lite rosé-drink på balkongen, äta persisk middag, vilket var en första-men-inte-sista-gången-företeelse för mig och sedan bara sitta och prata, vända på tankar och funderingar... en superdupertrevlig eftermiddag och kväll helt enkelt. Hoppas verkligen vi ses snart igen!!!

morgonen började med att jag vaknade som den prinsessa på prozac jag sovit som... galet sömndrucken och med håret på ända... i min säng... hemma i mitt rum... hos mina föräldrar... sover sällan bättre än där... och vaknar sällan så utsövd... så mysigt att vara hemma hela familjen! Och när fasters lillprins somnade på mitt bröst så ville jag verkligen stanna tiden... det var varmt, jovisst, men åh va gosigt det är!!!

Så man kan lugnt säga att hela dagen varit på topp! Allt har varit galet trivsamt och givande, roligt och mysigt på något vis... vet inte om det beror på vädret eller att jag bara umgåtts med människor som verkligen betyder massor för mig... kanske en kombination... gissar att så kan vara fallet...

morgondagen följer i samma anda hoppas jag... eller rättare sagt, det är nästan så att jag räknar med det! Min allra bästa Fia fyller år imorgon (idag egentligen eftersom klockan sedan länge passerat midnatt) och det skall firas på Slussens Pensionat.

Jag tror det blir galet bra faktiskt! och det är hon värd, en galet bra dag, för min galet bästa Fia... min fina, fina vän som jag älskar så högt och som jag faktiskt inte vet vad jag hade gjort utan... rolig som få, omtänksam och stöttande... förstående och helt fantastisk... allt ihop i ett och samma , snygga paket... som en tuff brud i lyxförpackning är hon, min fina vän, min Storsockiplast, en av mina milf-kollegor (according to the Borlänge-judges iallafall) och en av tjejerna i vårt götta gäng! I love you... all the way to the moon and back! Stort grattis på födelsedagen mitt hjärta!

2 kommentarer:

  1. Japp, klockan hann bli halv 9 innan jag fällde dagens första tår... Tack mitt hjärta!
    Du skriver så fina ord...är så glad att du är en del av mitt liv!
    Ikväll ses vi o då ska du få en bamsemegagrymtlång kram...bara för att du är du!! Puss tills dess
    Ps. Det där med popcorn i bhn känner jag igen, är det så det ska vara kankse? Ds

    SvaraRadera
  2. Godmorgon fina lilla Nina...instämmer med föregående talare...började också morgonen med att fälla en tår pga dina fina ord. Tack vännen för du är du :). Vi måste höras i veckan för att boka in nästa dejt ;). Ha en toppenkväll med tjejerna ikväll, det är du värd. Ps. Gällande bhn för ikväll, glöm inte salta ;)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!