måndag 28 februari 2011

oscarsgalan

brukade jag alltid sitta uppe och kolla på förr... de senaste åren har jag inte gjort det... tror jag börjar bli gammal... prioriterar liksom inte bort sömnen för att få se klänningarna på röda mattan, gråta till tack-talen och tycka att fel person/film vann... känner inte för att spendera hela dagen efter med en känsla av att jag glömt av att jag söp skallen i atomer kvällen innan... för det är ju nästan så det känns... har jag hört!

Mest av allt är jag alltid nyfiken på vem som hade finast klänning... i år verkar det vara stor bredd i vad man anser vara lämplig klädsel till en oscarsgala... själv anser jag att det nog nästan aldrig kan bli för mycket av allt... iallafall inte för mycket tyg... Någon hade en klänning som ser ut som en klänning gjord av en Baywatch-baddräkt + mer tyg... väldigt enkel och elegant, men återigen väldigt enkel... Scarlett Johansen hade någon lila spetsskapelse som är hur snygg som helst bakifrån... framifrån tycker jag det ser ut som något man plockat upp på gatan... för mig står avgörandet helt klart mellan Reese Witherspoon och Anne Hathaway båda i snygga och klassiska galaklänningar. Läste någonstans att man tyckte att Reese's klänning påminde om den Julia Roberts bar på Oscarsgalan 2001... avgör själv... håller du med?? Själv tycker jag att likheten är slut efter färgvalet... men det är ju bara jag!


summan av kardemumman är nog ändå att jag är lite avundsjuk, att jag gärna hade gått på den röda mattan i värsta fina klänningen, och tro mig, det hade inte blivit en baddräktsklänning, eller något tight fodral... Nä, får jag bestämma så blir det en stoooor klänning från Dior... som den Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) har i finalavsnittet i Satc-serien)... eller vintage klänningen med stooor rosett med massa rosor i på baken... även den en Dior...

När Nina själv får välja!


4 kommentarer:

 1. Åååhhh, den Scarlett Johanson hade var så fin, den hade jag kunnat ha i min garderob... Men fann inte likheten mellan Reese Witherspoons och Julia Roberts klänningar faktiskt. O ja Carrie e alltid finast!!

  SvaraRadera
 2. haha, fasen va bra Fia, du tar den klänningen jag inte vill ha, det är bra för då behöver vi inte slåss om saken! Fast egentligen är den jättefin, bara det att jag tycker kanske man kunde valt en annan BH under än en svart tex. Nä jag vet, var ser de likheten??? jag fattar inte heller.... drömmer mig bort och tänker på stooora diorklänningar istället, där mest tyg vinner! Puss!

  SvaraRadera
 3. Ååhh... så fina dom två sista är! Vill ha.....
  Kram
  Mamma

  SvaraRadera
 4. Du och jag har tydligen väldigt samma smak! Inte alls konstigt egentligen...ja, visst vill man, ha hängandes i garderoben, kunna ta fram ibland och bara drömma sig bort till kamerablixtar och glam! kram

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!