måndag 21 februari 2011

Hoppla, ja!


… måndag igen… hur fort kan det gå egentligen??? Vad hanns med i helgen av allt man hade tänkt hinna med?? Hur mycket av allt man hade tänkt hinna med får skjutas till kommande helg??? hmmm… låter bli att tänka på det tror jag minsann… jag har inte varit direkt produktiv… alls… men det gör inte så mycket!

Nu är det bara att ta tjuren vid hornen igen! Anamma alla möjligheter och omöjligheter man möter, göra det bästa av situationerna livet utsätter en för och omfamna ögonblicken av lycka! De mindre lyckliga ögonblicken får man kanske se som nya lärdomar, händelser som gör en starkare, mer förnuftig, klok… eller så lever man bara på och inser att det snart är helg igen!

När jag va hälften så gammal som idag (hemska tanke!) så hade jag och en kompis ett motto vi levde våra tonårsliv utifrån (i alla fall när vi själva ville) ”Man klarar allt man måste!” (fortfarande användbart när man ska göra något man är lite feg och skraj inför)… tror det ska funka denna veckan också! :-)

May the force be with you!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!