tisdag 15 februari 2011

sticker och syr lite folkdräkt då...

som vilken vanlig 30+are som helst i dagens samhälle... eller syr och syr, jag svär mer över min folkdräkt, eller dräkt och dräkt... än så länge har jag bara gjort klart ärmarna till särken, manchetterna är halvklara och nu håller jag på med kragen... fortfarande bara på särken... det är det första man gör när man syr en dräkt... jag började för över ett och ett halvt år sedan... många svordomar blir det... men om ett tag, om några tiotal år sådär, DÅ kommer jag vara mycket stolt över att jag sytt klart min dräkt... om jag inte hinner bränna upp den innan förståss! Men det är väldigt trevligt iallafall, tycker iallafall jag... de andra kanske börjar tröttna på mina svordomar... men de har inte sagt något... än!

2 kommentarer:

  1. Wow. Att sy en folkdräkt låter som värsta mördarprojektet! Lycka till!

    SvaraRadera
  2. ja, det kan man lugnt säga att det är... som att hitta jeans ungefär... ett j-la hittepå! Men det blir nog bra när det är klart... om några årtionden alltså! Fast igår fick jag gjort massor och svor nästan ingenting! :-)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!