onsdag 23 februari 2011

puder...

När jag kom ut till bilen idag så såg det ut som om någon pudrat florsocker på hela den... som på en chokladkaka ungefär... jättefint! men jag tror inte plåt och vad nu mer en bil är gjord av är så gott så jag whip-whoppade bort florsockret med whip-whopparna, gladdes en smula åt att jag slapp skrapa rutorna och tutade iväg till jobbet... höll på att få bredsladd i en kurva också, men det är en annan historia!

Ha en bra dag!

2 kommentarer:

  1. Puder ja. Inte vår i sikte så långt ögat når. Jag som vill ha vår - nu!

    SvaraRadera
  2. Jag tycker ju fortfarande det är lite mysigt... fast det hade varit gott med vår också... sådär långsamt tilltagande vår så man inte får en chock!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!