fredag 25 februari 2011

snart är det fredag på riktigt!

får se vad den har att erbjuda... kanske blir det film med mina bästa kollegor... om jag orkar... jag är kanske det tråkigaste som går i ett par skor ibland... ganska ofta... har jag väl kommit hem vill jag inte därifrån, vill bara kura upp i soffan och vara... kanske blir det en snabb utgång (har ju pass imorgon så något storslaget blir det inte)... men det går ju också emot min grundinställning till livets fredagar i soffan... vi får se helt enkelt!

MEN, jag somnade ganska tidigt igår, sov inte hela natten iofs... vaknade och trodde jag hade försovit mig... då hade jag två timmar kvar att sova... så jag brukar antagligen somna två timmar senare än igår då... drömde en massa konstiga saker om gamla ex (inget trivsamt), stora fallfärdiga hus... bilar som inte ville starta och utomhusduschar... får inte ihop det... men, tro det eller ej, det där med sömn verkar vara the grej... jag är mycket piggare idag! =D Inte galet pigg, men piggare... det finns grader i helvetet också!

NU ska jag springa och fika med de andra... keso och hallon till mellanmål... smaskens! har tuggat sötmandel till förbannelse hela eftermiddagen också... mitt substitut till godis tror jag minsann!

2 kommentarer:

  1. Trevlig fredagkväll gumman! Jag hade gärna hängt med dig på en snabb ute kväll när man ändå är ledig, men tyvärr vi är fortfande i karantän...Kram på dig!

    SvaraRadera
  2. tack detsamma min bästa Malin!!! Åh va roligt vi hade haft!!! Men det är tanken som räknas... Du STANNAR kvar i din karantän tills du är klar! Sedan kan du vi gå ut och svira hur mycket som helst... tyvärr är det väl det jag måste börja göra... svira hur mycket som helst! kram kram

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!