tisdag 15 februari 2011

..."dom här nylonstrumpbyxorna måste jag spara för gud va kul jag haft i dom!"...

haha.... citat från Solsidan, avsnittet som visades i söndags kväll (har ingen koll, det va första gången jag såg ett helt avsnitt, blir lite nervös av han Ove och de andra, men Anna, henne blir jag inte stressad, generad och nervös av ) jag älskar Mia Skäringer, hon är så äkta och "rakt in i hjärtat" på något vis... har du inte läst hennes bok Dyngkåt och hur helig som helst så gör det!!! Jag grät (satt på flyget dessutom) stort efter en och en halv sida... skrattade efter två... trodde faktiskt inte jag skulle orka läsa hela den lilla boken just då eftersom den berörde så starkt och rakt in i mig, men åh vad jag läste och åh vad jag tycker om henne!

Sedan att jag är precis så som citatet, som dessutom hon sa för att driva med sin man, det är en annan femma... kanske var det just därför jag skrattade så jag grät just till det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!