måndag 21 februari 2011

får man inte missa!!!

Betnér på China - Livets ord. Kanal5 ikväll kl:22:00

"Svensk humor från 2011. Magnus Betnér presenterar "Livets ord", en föreställning som under ett års tid har turnerat runt i Sverige för utsålda hus. Betnér är en av Sveriges största komiker och efter hans föreställningar "Inget är heligt" och "Tal till nationen" har nu "Livets ord" tagit Sverige, Danmark, Norge och Finland med storm. Magnus Betnér är en kompromisslös satiriker med brännheta ämnen på agendan. Även 25/02. "

Detta ska iallafall jag sitta bänkad framför ikväll, älskar Magnus Betnér och hans raka rör... snygg är han också! (inte för att det spelar någon större roll egentligen, men det gör ju inget!)1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!