söndag 13 februari 2011

blir såååå trött!

klart att man kan vara lite trött och förvirrad så här i slutet av vintern... men på riktigt, någon gräns måste det väl finnas??????????????????? måste verkligen tvätta, efter en vecka av resor och flängande är behovet om möjligt ännu större... så jag va så glad igår när jag skuttade(?) ner i tvättstugan och såg att det fanns tvätttid idag, söndag eftermiddag... då j-klar tänkte jag, då ska allt tvättbart få åka med i maskinerna, hur många som helst kan det få blir... nöjd och belåten planerade jag (lite sådär i smyg så jag inte verkar för engagerad eller pretantiös, det rasar ändå alltid på något vis liksom) söndagen... va hemma hos mamma och pappa lite för länge iofs.

Sov hos dem i natt, god mat, diss av alla bidragen till melodifestivalen eller "mello" som jag sett många kalla det (vad är det egentligen, jag tänker vägra!) för att sedan ändå tycka att Brolle och några tilll kanske ändå gick att tralla till, kanske t.o.m köra spinning till... och sedan en låååång natts sömn i mitt flickrum, i min stora stora säng med stoooort gott täcke och en alldeles lagom mjuk säng. God grötfrukost (grötfrukost är egentligen bara god om pappa gjort den nämligen) och sedan en promenad i solen med mamma, fika på glasaltanen i solen förundrade över hur varmt det kan vara och sedan åkte jag hem... lite för sent för att hänga på låset när tvätttiden blev min, men ändå... men när jag kom hem brummade det redan välkänt från tvättstugan... jag gick upp till mig, samlade ihop ALLT av textil typ... kånkade ner det för alla trapporna och blev lite sur över att någon tagit min tvätttid... som visade sig inte alls vara min eftersom jag skrivit upp mig på förra söndagen... så jag lever tydligen en vecka senare än alla er andra! så nu ligger all tvätt i tvättpåsen (där smutstvätten iofs ska ligga... mellanlandningen på badrumsgolvet är ju egentligen ganska onödig...) och jag hoppas att min granne ska vara klar med sin tvätt lite tidigare så jag ändå kan få slängt in en maskin innan det är för sent... blir så trött på min egen förvirring... så trött att jag inte orkar städa bara för det! Så det så!

MEN, jag har iallafall, med VÄLDIGT god hjälp av en av mina nyfunna bloggvänner, lyckats ändra inställningarna till kommenterandet + lagt upp en lista på bloggar jag följer och förundras över, berörs av och skrattar och gråter av. DET känns ju nästan viktigare än en fånig tvätt...

3 kommentarer:

  1. Det var ju dig jag menade! :D
    Känner igen den där förvirringen. Sist snodde jag grannens tvättid... Min var dagen efter! :)

    SvaraRadera
  2. haha, ja så kan det vara... :-) gissar att grannen blev überglad!?!

    Hur funkade det nu med kommenterandet?? hade jag gjort rätt??? Sen en annan fråga, hur fåår jag bort att jag måste godkänna kommentarerna innan de visas i bloggen... känns ju bara som ett stressmoment extra eller? DET behöver jag ju knappast just nu iallafall!

    SvaraRadera
  3. att du länkat mej tar jag som en komplimang!
    lycka till med ditt bloggande.
    och smutstvätten...
    ulrika

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!