torsdag 24 februari 2011

längsta torsdagen i mannaminne???

så känns det iallafall... och klockan är inte ens tre!!! Jag går av!!! Vetskapen om att jag inte är hemma förrän nio ikväll gör det inte bättre, även om det är roliga saker!

Tycker det verkar ha gått troll i denhär veckan... i tisdags kunde man läsa om liknande tendenser hos Stort och smått... känns ju som om det är en trend denna veckan, att dagarna är lite extra långa... jag hade en vansinnigt lång dag igår också... kan inte begripa!

Sen är jag vansinnigt godissugen också... har ju bestämt mig för att ha godisförbud av någon anledning (just nu har jag väldigt svårt att komma ihåg varför faktiskt) FÅR dock lov att äta kakor etc. om det är fika. Men inte till fikat på jobbet, och inte om jag kan stå emot. Fika med farmor och farfar är dock en annan femma, det hör liksom till, då tar man en kaka och ser glad ut, ytterligare en kaka eller tre senare är man faktiskt jätteglad! =D... jag får inte heller råka få med mig ett paket kakor hem från affären... som godissubstitut... det är för genomskinligt... så tillbaks till mitt godissug... för att dämpa det idag har jag smällt i mig en massa mandlar... vanlig sötmandel... as if tomorrow never comes... mår lite lätt illa just nu... på söndag ska jag baka kanelbullar... fråga mig gärna efteråt hur det gick... hur många bullar som hamnade i magen och hur många som hamnade där de skulle... i frysen... men det är långt till söndag... då kanske jag t.o.m. FÅR lov att äta godis och bullar för mig själv! Det kan man inte så noga veta så långt i förtid.

vad händer på era alldeles för långa torsdagar???
Be careful out there!

2 kommentarer:

  1. Jamen, här händer inte så mycket... Blev ledig efter att inte blivit utkallad på min Stand By... Tvättat bilen och handlat ett par fina blusar... Nu sitter jag med ett gott glas rödvin och funderar på vad jag ska packa ner till tredagars jobbslinga. Lugnt och skönt mao...
    Ha en trevlig kväll! Och klockan går med stormsteg mot kl nio!
    Kram :D

    SvaraRadera
  2. åh, tvätta bilen... där satte du foten på en måste-göra-punkt... eller du satte ju inte foten, jag fick dåligt samvete för att andra gör och jag aldrig... eller jo... men väldigt sällan! Härligt med oväntad ledighet... då får man faktiskt oftast mest gjort! Klockan gick jättefort efter att jag skrivit inlägget faktiskt, vips så va det dags att sticka till gymmet, köra sina pass och sedan va klockan nio, precis som du skrev! Hoppas du får en bra jobbslinga då! kram!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!