torsdag 24 februari 2011

sökordens ironi

om jag går in och kollar vad folk har sökt på för ord och hittat till mig... sökord tror jag det kallas?! Så finns det, förutom "folkdräkt" även någon som sökt på "stående sex"... galet ironiskt eftersom jag knappt kommer ihåg hur man gjorde...  plus, vem söker på just det??? och vem kunde ana att man drev en sexblogg! Jag skrev ju iofs ett inlägg för ett tag sedan med dessa ord i titeln... (den kan du läsa här) fast med en helt annan innebörd än den jag gissar personen som sökte och fann mig på hade tänkt sig... va besviken hon/han måste ha blivit!
har just blivit lite haj på det där med att infoga länkar och sådär så därför får ni stå ut lite extra med sånt! Mycket nöje!!! =D

Nu ska jag testa ett nytt grepp på det här med dygn och så.... försöka gå och lägga mig i rimlig tid kanske kunde vara skoj! Återkommer imorgon med rapport om hur det gick... och OM det gick vägen så kanske jag talar om hur det blev också! =D Tror jag kommer kunna sova väldigt gott i natt efter två roliga, glada och tuffa pass... endorfinerna dansar jitterbugg i hela kroppen just nu... underbart!!!

I morgon är det fredag gott folk!! IGEN!!! =D vad har ni för kuliga planer för helgen??? Kom igen nu, dela med dig!! Tell me, tell me!!!

Sleep tight - don't let the bedbugs bite!!

4 kommentarer:

 1. TACK snälla du för att du alltid skriver så uppmuntrande och kul på min blogg!!!
  Jag blir lika jäkla glad varje gång.
  ja en ny header....men den fyller ju inte ut sidan helt...
  Fattar inte vad jag gör för fel
  Skitsamma

  Stor kram

  SvaraRadera
 2. Hahaha, stående sex! Det var väl sådant man gjorde med krans på huvudet när man var ung!?

  SvaraRadera
 3. Anne - man kan inte kunna allt, du verkar kunna jäkligt mycket... tycker det kan räcka faktiskt! headern är ju snygg även sådär på sidan... lite asymmetriskt... det är ju ändå så modernt nu!!! :-) själv har jag helt vitt och nordiskt inrett pga. att jag inte kan någonting och inte vill använda en mall... SÅ kan man också jobba! =D Att jag skriver uppmuntrande är ju för att du öppnade den dörren en gång och har lite grann lärt mig tonen i hur man ska vara i bloggvärlden. Har man inget trevligt att skriva kan man ju lika gärna låta bli liksom! Och jag menar varje ord, allihopa, varje gång!

  Petra - haha, ja det va det kanske?? Kommer inte ihåg som sagt... men måste man vänta till midsommar för att utförandet ska bli rätt eller funkar det med vilken krans som helst?!

  SvaraRadera
 4. Jag ska till Mariehamn ikväll och hälsa på Fru Venus. Ska bli så kul! Trevlig fredag vad än du hittar på!

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!