tisdag 18 juni 2013

Visst det finns värre saker som händer i världen (tyvärr)... men bra är det fasen inte!

Någon gång i början av juni beklagade jag mig över att maj hade varit en smula skral med träningen... jag saknade en sisådär 5 timmar för att vara nöjd på riktigt... lovade mig själv, dyrt och heligt att det i juni skulle bli andra bullar, det skulle bli ändring på det där... och sedan blev jag förkyld... och visst, det kan man inte hjälpa... men glad, det blir jag då farao inte... inte när det ser ut såhär och det bara är  dagar kvar att spela på! Vet inte hur du har det men själv har jag nog svårt att få ihop ca. 20 timmar träning på 12 dagar... det är inte omöjligt, inte omöjligt alls... men det kommer bli mycket fokus på träning om jag ska lösa det... det finns ju annat i livet också...  får väl se hur det går...



Idag har jag börjat bra, var och körde ett morgonpass innan jobbet, 45 minuter Indoor Walking, och ikväll har jag ett cykelpass, också en 45-a... kan jag motivera mig till lite styrketräning efteråt också så är det ju sabla käckt! Egentligen förstår jag inte varför jag inte tränar mer på morgonen.. det är ju sabla gött, särskilt när det är över!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!