lördag 22 juni 2013

Sju fladderfän under kudden?!?

Åh, midsommar är till ända för denna gången... En amazing midsommar med allt vad man kan önska! Till och med snapsarna var goda liksom! Och regnet, ja även det var nästan välkommet!

Vi har ätit midsommarlunch och druckit vin, hängt i loungen och druckit vin, ätit middag och druckit vin och sedan hängt mer i loungen och druckit vin, spelat gitarr och sjungit massor... Jag älskar sånt, ja allt utom de där djuren med vingar som bzzzzade runt oss och gjorde oss sällskap nu på småtimmarna!

Mycke mat och mycke vin blir det en sån här dag. Tur att man gick ut stenhårt med 50/50 vin/soda, iallafall till en början! Känns ändå som att man har en chans imorgon liksom!

Om pavlovan blev god?!? Den blev grym! Fick hjälp av ett av barnen att montera den och jösses, hon gjorde ett fantastiskt jobb!

Nu ligger jag nerbäddad i julan-bulans säng. Får låna hennes treåringsflickrum för natten. Man kan säga att det är mycket rosa... och mycket gosedjur... och ännu mer rosa! Jag kommer sova som en prinsessa! Drömma om några killar kommer jag nog inte hinna, och det kanske är lika så bra, jag har ju inte plockat några blommor ändå!

Hoppas du haft en fantastisk midsommar du med!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!