lördag 1 juni 2013

Nä, igår kammade vi noll!

Heter det så?! jag syftar på antalet inlägg... kunde även syftat på antalet ligg, men detta är ju inte en sån blogg och jag brukar jag sällan, till och med aldrig skriva om sådant ändå så det behövde jag ju inte göra nu heller känner jag... även om någon kanske känner att "nä och det är precis det som saknas i den här bloggen!", eller vad säger du F?!... så kan jag ju då kontra med att det gäller för hela det  lilla livet jag lever just nu... det finns helt enkelt inte stoff nog för att fylla så mycket som ett enda inlägg... och med tanke på att jag skriver rätt mycket om ingenting så förstår ni ju själva...

Men, en rolig grej med felsägningar, felskrivningar och i detta fallet, felläsningar... vi var ju ute förra helgen och på en av killarna i bandets fb-sida har någon skrivit "Tack för ikväll och för ett bra gig! kramis"... jag läste "Tack för ikväll och för ett bra ligg! kramis"... blev mycket förvånad måste jag säga, tills jag läste det igen!

tappade visst tråden... skulle kunna ha en hel låda med tappade trådar... fasen vilket bra namn på en blogg... eller en butik... finns säkert redan... hur som helst... hmmm... var va jag??! inlägg... ligga... gig... det går bra nu! Anyway...Avslutade arbetsveckan och startade helgen med ett härligt, kärleksfullt och asjobbigt indoorwalkingpass igår. Så roligt! Jag börjar nog, så sakteliga, vi talar baby-steps, komma in i det här med att gå på andras pass igen. Känns rätt bra faktiskt!

5 kommentarer:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!