tisdag 4 juni 2013

Riktiga gojtingar växer inte på träd... uppenbarligen!!!

Nä, det var väldans! Nu anser jag mig ha gett det här med nätdejting en seriös chans... och jag måste säga att det är slim pickens av riktiga ess... han som är i match.com reklamen, han som är en av sex singelkillar som inte har någon naturlig mötesplats... mer om just den freudianska felsägningen senare, sil vouz plait! Han och hans kompisar, de verkar inte alls finnas med på sidan kan man säga... inte för att jag har letat, men ja, välj att förstå!

Så var finns alla gojtingar då? Det är ju inte okej med sådana som växer på fridlysta träd liksom... väntan på att fridlysningen på just den arten skall upphävas kan ju komma att bli hur lång som helst och så länge har man ju inte tid att vänta... även om det sägs att den som väntar på något gott aldrig väntar för länge... slim pickens I tell you, slim pickens!...

hmmm... det sägs ju även att i krig och kärlek är allt tillåtet... måste det vara krig samtidigt som det är kärlek för att det ska vara tillåtet? och vad händer om man, pga att allt är tillåtet i kärlek gräver en grop... då kanske man själv trillar däri... egen grop kan nog bli rätt ensam och tråkig... lite som att synden straffar sig självt... biter sig själv i svansen... what goes around comes around... det vill man ju inte råka ut för! Svårt det där!

Nu till den där komiska delen i reklamen... sex singelkillar... har ingen naturlig plats att träffa någon på... i Stockholm??? verkligen??? Nu har jag knappt aldrig varit i Stockholm, MEN jag har fått för mig att det finns en hel del krogar, nattklubbar osv där... tror mig till och med kunna vara modig nog och dra till med att utbudet i just Stockholm är störst i Sverige... visst, man kanske inte vill träffa någon på krogen, men det är en naturlig plats att göra det på, träffas alltså... mycket mer naturlig än att sitta hemma vid en dator iallafall!


4 kommentarer:

  1. Kontentan av detta är:
    Skit i skogspromenader för det lönar sej ju ändå inte.
    Ut och dansa!! Det är ju dessutom så himla mycket roligare! :-)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha, ja måste nog bara gå en kurs igen... det har tydligen förändrats lite sedan jag gjorde det sist... gick kursen alltså! =)
      kram

      Radera
  2. Du som är liten, söt och snygg hittar nog någon när som helst. /F

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha, du är ju en listig rackare! ;-) Tack!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!