fredag 14 juni 2013

När fantasin tryter och vardagens upptåg inte känns som inläggsstoff...

Vad gör man då?! Jag har liksom inget att skriva om... eller jo, det har jag säkert... skulle kunna skriva lite om det där trendseminariet jag var på igår... om hur alla pratade om grått, grönt och gult för höst-vinter 14/15... om att maten var ganska god, fast jag hade nog högre förväntningar om ett ställe som Post... Jasg skulle kunna skriva om att jag efter de där timmarna när man attackproppades med information och inspiration tog en kort sväng på stan... det är rätt dumt att göra det... man är så fullkomligt mättad att man ändå inte tar in någonting... och den där behån jag hade tänkt köpa på Cubus, den där Amazing-behån som gör att jag blir tuttfixerad i mina egna bröst, den fanns inte inne i svart i min storlek... typiskt! Och då är det ju svårt att skriva om just den!

Sedan skulle jag kunna skriva om hjärtliga samtal med goda vänner... om förundran över människors oförmåga att se bortom sin egen nästipp... och ja, vi var även tvungna att dryfta fenomenet "bilder på glada genitalier"... eller EP-foton som det även kallas... det sista med stor förvåning... flabbergasting till och med!

Men jag väljer istället att skriva om något annat, något jag tänkt testa... Periodisk fasta 5:2... man äter tydligen ca.500kcal/ dag under två av veckans sju och "som vanligt" resterande... jag pratade med en tjej om det igår på seminariet, hon hade just börjat och tyckte det funkade... jag ska läsa på mer om det tänker jag, men är det någon som testat!? Det var ju någon dokumentär om det hela på tv för några dagar sedan tydligen... jag missade självklart det, men ja, det verkar ju finnas en uppsjö om det hela på nätet... Är det någon av er som testat? Hur har det funkat för dig?!

1 kommentar:

  1. Nope, inte testat. Hörde talas om det bara. Det KAN ju funka (rent spontant tänker jag så), men samtidigt tror jag inte att man ska se det som en kortsiktig lösning.

    Vill man bara gå ner i vikt, eller vill man på allvar testa fasta (rena kroppen)?

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!