lördag 29 juni 2013

tvålpumpsbestyr

Japp... något så enfaldigt som tvålpump tänkte jag lyfta fram här idag... Jag hade, tills för några dagar sedan en tvålpump som jag hade köpt... någonstans... var minns jag inte... kanske var det på ICA... en vit med lagom raka kanter... den funkade jättebra tills för några dagar sedan då den helt plötsligt inte gjorde det längre! Den vägrade pumpa... vilket ju är dess enda uppgift typ så ja, den fick ge vika för en ny helt enkelt.

Såhär såg det ut förut... eller ja, så ser det ut fortfarande...
fast tvålpumpen är inte densamma! (tog ett bildcollage för
någon vecka sedan och tänkte skriva ett inlägg om badrumsgrejer....
det inlägget blev aldrig av...)

Eftersom jag har haft återkommande erfarenhet av de där tvålpumparna med någon form av  metallkork och pump, nämligen den att de rostar eller vad nu de gör men snyggt blir det inte... tvärt om, rätt äckligt och skabbigt... så tänkte jag att de där basic varianterna de har på ICA, de med plastpump, kunde få duga tills vidare, tills jag hittat en ny som jag tycker är lagom vit, lagom matt/glansig, har lagom raka kanter osv.

bilden är lånad

Så jag köpte en sådan... lite utan att tänka på att den är genomskinlig på ett sånt där mjölkvitt, semitransparent sätt... kan meddela att om man fyller den med en tvål som är ljusgul så ser det ut som om man fyllt den med vaniljkräm... eller förkylningsattribut... så jag köpte en ny tvål idag... en ljusrosa... ser mycket bättre ut... inte alls lika uschligt... i-landsproblem???... ja, nåt så in i norden!

2 kommentarer:

  1. Kan inte sova, så skönt att vissa andra har större bekymmer ;) /F

    SvaraRadera
    Svar
    1. Always at your service my friend! =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!