fredag 28 juni 2013

saker jag känner starkt för just nu...

- en veckas segelsemester på västkusten
- en veckas solsemester

Slogs av en så gruvlig längtan efter att åka bort ett slag... ha semester på riktigt... packa väskan, vattna blommorna och ställa dem lite strategiskt så inte solen tar knäcken på dem och åka iväg någonstans och inte göra någonting förutom äta gott, läsa en bok, ligga på en solsäng, bada... så ja, egentligen funkar inte seglingen... solsemester är det nog jag lockas av mest... så mycket att jag surfat runt och kollat på resor... skiter snart i att jag inte har någon att åka med... jag är ensam mesta delen av tiden ändå... måste väl gå bra att vara det även på en sandstrand?

Trodde inte jag hade något sådant behov av semesterplaner i år eftersom det hägrar en härlig, amazing, thailandsresa i höst... men jo, idag slog den mig, längtan efter grekiskt lantbröd, tzatziki, husets vin i vanligt dricksglas på någon plaststol på någon taverna någonstans... det är sabla många år sedan den här tjejen var på semester på det viset... skrämmande många år sedan...

Här tänkte jag lägga in en 
bild från den senaste 
semestern men jag hittar inte 
ens någon... måste finnas i 
någon gammal dator någonstans... 
så jag lånade en bild 
från Fritidsresor istället!



2 kommentarer:

  1. Du å jag med två barn i augusti, på varsin solstol, en smarrig drink sjungandes Amazing....,..,

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!