söndag 9 juni 2013

Håkan for president!!!

Ja, det tycker jag iallafall! Herredjävlar va bra han är den där grabben... helt makalöst charmig, duktig, energisk och bara såååå grym där på scen framför 27000 pers som bara vill ha mer, mer, mer! Och då ger han det!

bilden är lånad från GP

Så galet bra, grym och fantastisk... jag kan bara ösa ur mig starka, positiva ord just nu, och det trots att han inte spelade min absoluta favorit... Det är så jag säger det... men han gjorde nästan alla andra låtar jag verkligen ville höra... och han gjorde dem galet bra... ni som brukar säga att Håkan Hellström inte kan sjunga, ni borde ha varit där...

Hur jag mådde?! Sådär... när Fia kom hit innan vi skulle åka in till stan hade jag duschat och låg i fosterställning invirad i en massa handdukar och morgonrock i soffan... helt slut... trodde verkligen inte jag skulle fixa det där ett tag... trodde jag skulle få skicka iväg dem själva... men jag tog mod till mig, slängde i mig en Ipren och bet ihop... och när vi slog oss ner på en ledig gräsplätt i Slottskogen, i väntan på lillebror och mumsade i oss av Kias medhavda lilla picnic så började jag så sakteliga må lite bättre... gissar att adrenalinet och endorfinerna pumpade bort det sjuka... nu, såhär efteråt, när endorfinerna börjat komma till ro börjar det där sjuka komma tillbaka... så jag ska gå och lägga mig och invänta straffet för detta ansvarslösa beteende... men jag är glad att jag är det ibland, ansvarslös alltså! Särskilt ikväll, särskilt när jag har fina vännerna runt mig och bästa Håkan framför mig! Tusen tack för en fantastisk kväll Fia, Kia, Micke och allra bästaste Håkan!


4 kommentarer:

 1. Jag är övertygad om att straffet inte blir så hårt för ditt ansvarslösa beteende. Och jag är lika övertygad om att du gjorde rätt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, du hade helt rätt, jag mår rätt bra idag om man jämför med hur jag mådde igår! Och ja, jag hade inte kunnat missa det, du måste försöka gå och se honom i sommar, han är helt ljuvlig! kram!

   Radera
 2. Väldigt oväntat att du tyckte det var bra / F

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, ja, jag vet, jag är rätt lätt... men även recensenterna håller ju med mig så jag är inte bara rätt lätt... jag hade lätt rätt också! =P

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!